Panasonic Leica DG Summilux 9mm f/1.7
Panasonic Leica DG Summilux 9mm f/1.7
499,00

Panasonic Leica DG Summilux 9mm f/1.7

499,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 166,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 11,10 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic Leica DG Summilux 9mm f/1.7

De f/1.7 Leica DG is een 9mm (18mm Full Frame equivalent) ultragroothoeklens met een 55mm filterschroefdraad en die de kracht van macrofotografie op halve levensgrootte levert. Deze ene compacte lens levert zeer hoge kwaliteit, blinkt uit in alles, van brede perspectieven tot close-ups, en levert prachtige bokeh en prestaties bij weinig licht. Dankzij het uitgekiende ontwerp van deze lenzen geniet je van briljante helderheid tot aan de randen van je foto's. Tegelijkertijd worden alle soorten vervormingen voorkomen om een nauwkeurige, scherpe beeldweergave mogelijk te maken. Dit betekent dat je de ideale tool voor afbeeldingen op professioneel niveau in de palm van je hand hebt.Schitterende close-upprestaties

Met een maximale vergroting van 0,5x (equivalent van 35 mm camera) kun je met deze lens dichtbij en persoonlijk komen en details vastleggen die het blote oog zou kunnen missen, met een kortste scherpstelafstand van 9,5 cm. De bokeh gecreëerd door het f/1.7-diafragma benadrukt expressieve details in close-ups, en de 100° diagonale beeldhoek legt uitgebreide achtergronden krachtig vast, waardoor deze lens een ongekend niveau van veelzijdige kracht heeft.

Stof-, spat- en vriesbestendig ontwerp

de Panasonic Leica 9mm f/1.7 is ontworpen om onder de zwaarste omstandigheden te blijven fotograferen dankzij de stof- en spatwaterbestendige constructie en stelt jou in staat om te fotograferen bij temperaturen tot -10 °C.

Ideaal voor video-opname

De lens biedt snelle, nauwkeurige autofocus en soepele diafragmaveranderingen, essentieel voor de moderne maker van content, zodat je prachtige 4K-video en foto's kunt opnemen zonder jouw onderwerp te storen.

H-X09 lensconstructie

De geoptimaliseerde configuratie heeft 12 elementen in 9 groepen, waaronder 2 ASPH-, 2 ED- en 1 UHR-lenzen om aberraties te minimaliseren en een uitstekende resolutie te garanderen.

Specificaties
Merk Panasonic
Lensmount Micro Four Thirds (MFT)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 55
Diameter/doorsnede 60.8 mm
Lengte 52 mm
Gewicht 130 gram
Type lens Groothoek, Lichtsterk
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 9
Maximale brandpuntsafstand (mm) 9
Lenselementen 12
Lensgroepen 9
Diafragmabladen 7
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.7
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 1.7
Minimaal diafragma (f/) 16
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.5
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 9.5
Geschikt voor type sensor Micro Four Thirds
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic Leica DG Summilux 9mm f/1.7 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice