Panasonic Leica DG Summilux 25mm f/1.4 II ASPH
Panasonic Leica DG Summilux 25mm f/1.4 II ASPH
599,00

Panasonic Leica DG Summilux 25mm f/1.4 II ASPH

599,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 199,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 13,33 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic Leica DG Summilux 25mm f/1.4 II ASPH

Panasonic Leica DG Summilux 25mm f/1.4 II ASPH - Lichtsterke standaard prime

Zoek je een standaardlens met een hoge beeldkwaliteit voor je Micro Four Thirds camera, bekijk dan zeker de Panasonic Leica 25mm f/1.4 II, een lichtsterke prime met een ultrasnelle autofocus en een weerbestendige afwerking.

Bokeh

De Panasonic Leica DG Summilux 25mm f/1.4 II ASPH, om toch een keertje zijn volledige doopnaam te noemen, heeft een brandpuntsafstand van (naar full-frame) omgerekend 50mm. Bij dit brandpunt wordt het beeld niet vergroot of verkleind, waardoor het bijvoorbeeld geschikt is voor het maken van groeps- en portretfoto's waarbij de achtergrond (bij gebruik van de grotere lensopeningen) mooi onscherp is. Het kleine scherptediepte-effect is ook heel gewild bij cineasten en dat geldt ook voor de fraaie bokeh. Door de hoge lichtsterkte van f/1.4 kun je gebruik maken van het vaak sfeervolle bestaande licht.

Verbeterd

De uitstekende beeldkwaliteit is gebleven dankzij het ongewijzigde optisch ontwerp met 9 lenselementen inclusief 2 asferische elementen en 1 UHR element. De 25mm f/1.4 II biedt enkele verbeteringen ten opzichte van het voorgaande model, zo ondersteunt hij nu High Speed AF waarbij de scherpstelgegevens met 240 fps uitgelezen worden door het autofocussysteem in actuele Panasonic camera's. De afstand wordt daardoor onnavolgbaar snel, precies en nagenoeg geruisloos ingesteld bij foto en video. Door de minimale instelafstand van slechts 30cm kun je mooie close-ups maken.

Weerbestendig

Een tweede verbetering betreft de afwerking van de behuizing. De lens is nu effectief afgedicht tegen schadelijke invloeden als vocht, zand en stof. Je kunt daarom - mits de gebruikte camera ook weerbestendig uitgevoerd is - doorgaan als de omstandigheden verminderen. De frontlens is voorzien van een Nano-coating waardoor vingerafdrukken, stof en waterdruppels er nauwelijks vat op hebben. De filtermaat bedraagt 46mm, Panasonic levert een zonnekap mee.

Specificaties
Merk Panasonic
Lensmount Micro Four Thirds (MFT)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 46
Diameter/doorsnede 63 mm
Lengte 55 mm
Gewicht 205 mm
Type lens Lichtsterk, Standaard
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 25
Maximale brandpuntsafstand (mm) 25
Lenselementen 9
Lensgroepen 7
Diafragmabladen 7
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.4
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 1.4
Minimaal diafragma (f/) 16
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.22
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 30
Geschikt voor type sensor Micro Four Thirds
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic Leica DG Summilux 25mm f/1.4 II ASPH of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice