Panasonic LUMIX BGH1 Cinema 4K Box Camera
Panasonic LUMIX BGH1 Cinema 4K Box Camera
1.999,00

Panasonic LUMIX BGH1 Cinema 4K Box Camera

1.999,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 666,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 44,48 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic LUMIX BGH1 Cinema 4K Box Camera

De Panasonic LUMIX BGH1 Cinema 4K Box Camera is een modulaire blokvormige digitale videocamera die door zijn compacte ontwerp zeer geschikt is voor filmen met een gimbal of een drone, maar zeker ook voor live-streaming, vloggen en filmproducties. De BGH1 is gebaseerd op het Micro Four Thirds-systeem en kan daardoor profiteren van de vele mogelijkheden die het uitgebreide assortiment verwisselbare lenzen biedt. Bovendien is alle technologische kennis toegepast die Panasonic heeft opgedaan tijdens de ontwikkeling van professionele filmcamera's, camcorders en de LUMIX GH-serie. Nu er naast de traditionele vorm van uitzenden steeds meer streamingmogelijkheden komen, heeft Panasonic met de LUMIX BGH1 een eenvoudig te installeren camera met veel uitbreidingsopties waarmee meerdere camera's kunnen worden bediend.

Professionele videokwaliteit door hoge gevoeligheid en een groot dynamisch bereik

De LUMIX BGH1 heeft een Live MOS Sensor van 10,2 megapixels met Dual Native ISO-technologie en de Venus Engine. Dual Native ISO is een technologie die naadloos twee circuits met verschillende ISO-waarden kan overbruggen. Dit is een technologie die ook wordt toegepast in de professionele Varicam-camera's van Panasonic. Bij een Single Native ISO-beeldsensor neemt de ruis normaal gesproken toe als de gevoeligheid toeneemt. De beeldsensor met Dual Native ISO minimaliseert de ruis echter door op basis vande gevoeligheid het optimale circuit te kiezen voordat gain-verwerking plaatsvindt. Hierdoor kunnen er opnames worden gemaakt bij een hoge gevoeligheid van maximaal ISO 51200.

Met de LUMIX BGH1 kunnen intern 4:2:0 10-bits C4K/4K 60p/50p video's worden opgenomen. De camera legt videobeelden vast met een speciale gammacurve die compatibel is met ITU-R BT.2100 en gebruikers kunnen nu Hybrid Log-Gamma (HLG) kiezen in Photo Style. Ook wordt C4K/4K HEVC/H.265, een opnamemodus met een lage bitsnelheid voor HLG, geboden.De camera is verder voorzien van het V-Log L-profiel met een groot dynamisch bereik van 13 stops. Daarnaast kunnen 4K 4:2:2 10-bits video's worden vastgelegd via HDMI-uitvoer.

Met de functie VFR (Variable Frame Rate) kunnen gebruikers overcranked (voor slow-motioneffect) en undercranked (voor fast-motioneffect) video-opnames maken in C4K/4K (60 fps, maximaal 2,5x langzamer in 24p) of Full-HD (240 fps, maximaal 10x langzamer in 24p). De minimale framesnelheid voor fast-motioneffectvideo's is 2 fps. De LUMIX BGH1 maakt ook gebruik van geavanceerde deep learning-technologie die bepaalde onderwerpen detecteert, zoals mensen en snelbewegende dieren (bijvoorbeeld honden, katten en vogels). Met name bij mensen worden naast de ogen ook het gezicht, lichaam en hoofd apart herkend door realtime detectietechnologie, om nog nauwkeuriger te kunnen scherpstellen. De camera blijft de persoon volgen zelfs als hij/zij snel beweegt, de rug naar de camera draait, het hoofd kantelt of zich verder van de camera af beweegt.

Groot gebruiksgemak bij het maken van video's en uitte breiden met externe apparaten

Op de BGH1 Box Camera is een nieuwe technologie voor warmte verspreiding toegepast, zodat er onbegrensd video's kunnen worden opgenomen. De body is gemaakt van een legering van aluminium en magnesium en is daardoor duurzaam en licht.

De BGH1 is een compacte, lichte box-systeemcamera die voldoet aan de normen voor Power over Ethernet+(PoE+). Zowel de fysieke als elektrische installatie zijn hierdoor eenvoudig uit te voeren. Met de LUMIX Tether for Multicam software voor pc's van Panasonic kunnen maximaal 12 LUMIX BGH1-camera's worden bediend. Na een toekomstige firmware-update zal ook bekabelde IP-streaming (RTP/RTSP) worden ondersteund. De camera heeft naast een USB 3.1 Type-C aansluiting ook een 3G-SDI-en een HDMI Type-A-aansluiting, die kunnen worden gebruikt voor gelijktijdige uitvoer. Met behulp van defuncties GenLock IN en Time Code IN/OUT, die gesynchroniseerde video-opnames onder verschillende hoeken mogelijk maken, kan een systeem worden opgezet met externe monitors, rigs en gimbals van andere fabrikanten. De BGH1 heeft een dubbele SD-kaartslot voor Back-up en Relay Recording.

Specificaties Panasonic LUMIX BGH1 Cinema 4K Box Camera

  • Ondersteunt anamorfische lenzen (4:3)
  • Heeft tally-lampjes (1 voor en 1 achter) en een netwerkverbindingslampje
  • 3.5 mm audiojack (in/uit) compatibel met XLR-microfoon DMW-XLR1 (apart verkrijgbaar)
  • Generieke afstandsbediening (2.5 mm)
  • 2,4 GHz Wi-Fi-connectiviteit en Bluetooth 4.2 (BLE)
  • Meegeleverde accessoires zijn een kabelvergrendelingsband, AC-adapter en AC-kabel
  • Camerabediening op afstand via applicatiesoftware (LUMIX Tether forMulticam en LUMIX Sync)
  • Tethered bedienen met LUMIX Tether for Multicam-software
  • Een SDK3(Software Development Kit) voor het bedienen van de camera via USB wordt gratis verstrekt
Specificaties
Merk Panasonic
Breedte 93 mm
Diepte 78 mm
Hoogte 93 mm
Gewicht 545 gram
Inclusief lens Nee
Lensmount Micro Four Thirds (MFT)
Processor Live MOS-sensor
Type camera Systeemcamera
Beschikbare beeldverhoudingen 4:3, 16:9
Geschikt voor vloggen Ja
Type sensor Micro Four Thirds
Cropfactor (x) 2
Resolutie (megapixels) 10.2
Formaat sensor (mm) 19 x 13
Maximale fotoresolutie (pixels) 3680 x 2760
Opties Eye AF, Gezichtsherkenning, Handmatige belichting
Autofocuspunten 225
Autofocus type Eye AF, Fase detectie
Minimale ISO 160
Maximale ISO 51200
Type accessoireschoen Hotshoe
Videofunctie Ja
Video resolutie Full HD, 4K
Maximale videoresolutie 4096 x 2160 pixels
Maximale framerate UHD/4K 59.94
Maximale framerate 1920x1080 240
Slowmotion video Ja
Max Slowmotion FPS 240
Video compressie H.264, H.265, MOV, MP4
Mogelijkheid filmen in LOG Ja
Video display opties Focus peaking, Histogram, Zebra
Maximaal ingangssignaal (bit) 10
Maximale bitrate (Mbps) 400
Maximale chroma subsampling 4:2:2
Audio opties Aansluiting externe microfoon, Aansluiting hoofdtelefoon
Geheugenkaart SDHC Card, SDXC Card
Aantal geheugenslots 2
Type verbinding Bluetooth, Wifi
Aansluitingen Ethernet, GenLock IN, HDMI, SDI, TC IN/OUT, USB-C
Model Accu AG-VBR118, AG-VBR59, AG-VBR89
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic LUMIX BGH1 Cinema 4K Box Camera of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice