Panasonic DMW-SFU1GU V-Log Upgrade voor GH4/GH5/FZ2000 en G9
Panasonic DMW-SFU1GU V-Log Upgrade voor GH4/GH5/FZ2000 en G9
79,00

Panasonic DMW-SFU1GU V-Log Upgrade voor GH4/GH5/FZ2000 en G9

79,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 26,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic DMW-SFU1GU V-Log Upgrade voor GH4/GH5/FZ2000 en G9

Maximaliseer het dynamisch bereik van jouw Panasonic DMC-GH4, DMC-GH5 systeemcamera of DMC-FZ2000 compact camera met de Panasonic DMW-SFU1GU V-Log Upgrade. Wanneer je de upgrade koopt, krijg je een kaart thuisgestuurd met daarop een code. Deze code stelt je in staat om de V-Log gamma op jouw GH4, GH5 of FZ2000 te installeren. Hierdoor krijgt de camera een groot dynamisch bereik van twaalf stops in plaats van de tien stops die de camera in eerste instantie ondersteunde.

Daarnaast zorgt het gamma ervoor dat je kleuren beter kunt afstemmen op bestaande Varicam systemen die standaard over een V-Log beschikken doordat beide profielen gebruikmaken van de zelfde karakteristiek curve en LUT. Daarbij is het profiel zo ontwikkeld dat het dezelfde karakteristieke eigenschappen heeft als Cineon, dat wordt gebruikt voor filmdigitalisering.

Het updaten van de Panasonic GH4, GH5 en FZ2000 is een stappenproces dat vergelijkbaar is aan het updaten van de firmware van de camera. Je hebt alleen de activatiecode op deze kaart nodig in combinatie met het serienummer van jouw camera om een upgrade key te genereren op het Panasonic Update Portaal.

Specificaties
Merk Panasonic
Menutaal Engels
Media Licentie
Soort Firmware
Uitvoering Upgrade
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic DMW-SFU1GU V-Log Upgrade voor GH4/GH5/FZ2000 en G9 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice