Panasonic DMW-BGS5E Batterijgrip voor de S5
Panasonic DMW-BGS5E Batterijgrip voor de S5
325,28

Panasonic DMW-BGS5E Batterijgrip voor de S5

325,28

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 108,43 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 7,24 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic DMW-BGS5E Batterijgrip voor de S5

Deze DMW-BGS5E Battery Grip is de ideale metgezel voor de Panasonic S5 Full-Frame systeemcamera. Deze battery grip heeft verschillende voordelen. Ten eerste wordt de handligging verbeterd en heb je meer ruimte voor je vingers, je hebt hiermee een stabiele grip op de camera. Ten tweede is er een extra ontspanknop plus een aantal bedieningstoetsen voor het fotograferen in de verticale opnamestand. Je kunt hierdoor afdrukken en instellingen wijzigen zonder je arm in een onnatuurlijke hoek te houden.

Het derde voordeel is dat je een extra accu in de battery grip kunt plaatsen waardoor je minder vaak de accu hoeft te verwisselen omdat je tweemaal zo veel stroom tot je beschikking hebt, ideaal voor lange opnamesessies of vakantie. De DMW-BGS5E is net zoals de Lumix S5 afgedicht tegen zand, stof en spatwater en lage temperaturen tot min 10 graden Celsius zijn ook geen enkel probleem.

Specificaties
Merk Panasonic
Geschikt voor merk Panasonic
Model Accu DMW-BLK22, DMW-BLK22E
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic DMW-BGS5E Batterijgrip voor de S5 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice