Op/Tech Rain Sleeve Flash (2 stuks)
Op/Tech Rain Sleeve Flash (2 stuks)
17,95

Op/Tech Rain Sleeve Flash (2 stuks)

17,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Op/Tech Rain Sleeve Flash (2 stuks)

Camera bedienen

De bedieningsorganen van de camera en lens kunnen eenvoudig door de Rain Sleeve heen worden gebruikt. Je kunt gewoon door het plastic kijken om alle knoppen te vinden. De bediening kan je zowel van buitenaf doen, of je steekt een hand door de opening van de hoes. De camera kan zowel vanuit de hand als vanaf een statief gebruikt worden wanneer je de Rain Sleeve gebruikt. Wanneer je gebruikt maakt van een lange lens, kan deze door het zachte plastic meteen op het statief gemonteerd worden.

Montage

Je trekt de Rain Sleeve eenvoudig over jouw camera heen. In de regen is het verstandig om een zonnekap te gebruiken, zodat het voorste deel van de lens droog en beschermt blijft. De Rain Sleeve heeft een koord met een snelsluiter om de hoes stevig om de zonnekap te bevestigen.

De unieke oculair opening kun je vervolgens eenvoudig om de zoeker bevestigen en de hoes trek je dan verder over de camera. Je zult wellicht denken, waar laat ik mijn flitser nu? Ook daar heeft OP/TECH een oplossing voor. De Rain Sleeve - Flash. Deze hoes heeft een speciale uitsparing voor een opzetflitser. De Rain Sleeve zit ruim om de camera heen en geeft dus genoeg speelruimte voor een eventuele afstandsbediening. Voor fotografen met hele lange lenzen is er ook nog de Rain Sleeve - Mega.


In de verpakking van Rain Sleeve zitten twee hoezen. Dat is altijd handig voor als er één per ongeluk kapot gaat. Al met al is de Rain Sleeve een must-have voor elke outdoor fotograaf. Licht en makkelijk op te bergen in jouw fototas.

Kenmerken OP/TECH Rain Sleeve Flash

  • Set van twee rain sleeves
  • Bescherm jouw apparatuur tegen zand en water
  • Geschikt voor fotograferen vanuit de hand of vanaf statief
  • Voor een DLSR's met een reportageflitser bevestigd
  • Moeiteloze bediening dankzij goede zichtbaarheid van knoppen
  • Te gebruiken met de meeste digitale spiegelreflexcamera's
  • Voorzien van een opening voor een zoeker

Specificaties
Merk Op/Tech
Soort protectie accessoire Regenhoes
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Op/Tech Rain Sleeve Flash (2 stuks) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice