Op/Tech Mirrorless Sling Mini QD
Op/Tech Mirrorless Sling Mini QD
50,86

Op/Tech Mirrorless Sling Mini QD

50,86

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Op/Tech Mirrorless Sling Mini QD

Op/Tech Mirrorless Sling Mini QD

De Mirrorless Sling Mini QD is een comfortabele slingriem voor systeemcamera's, lichte spiegelreflexen en compactcamera's.

Je draagt een sling camerariem - net zoals een slingtas - niet aan één schouder maar kruislings over je bovenlichaam. Hierdoor wordt het gewicht beter verdeeld en kun je de camera die ondersteboven aan de zijkant van je lichaam hangt snel pakken. De Mirrorless Sling Mini QD is speciaal ontworpen voor gebruik met systeemcamera's die doorgaans wat kleiner en lichter zijn de gemiddelde spiegelreflex. Je kunt de riem ook gebruiken met een compactcamera of een kleine spiegelreflex.

Extreem comfortabel

Het familiebedrijf Op/Tech staat bekend om het gebruik van neopreen, het was in feite de eerste fabrikant ter wereld die neopreen voor iets anders dan duikpakken gebruikte. Op/Tech heeft goed nagedacht over de Mirrorless Sling Mini QD. De riem is voorzien van een Mini QD adapter waardoor de camera langs de riem schuift als je hem naar je oog brengt. Zo kan de riem nooit in de weg zitten!

Veelzijdig

De Mirrorless Sling Mini QD bestaat uit een lang schouderstuk van comfortabel neopreen en elastische delen waardoor de camera merkbaar lichter aanvoelt. Het schouderstuk is met anti-slip rubber uitgerust waardoor de riem niet van je schouder kan glijden. De riem kan zowel over de linker- als de rechterschouder gedragen worden en hij is geschikt voor mannen en vrouwen. De lengte is instelbaar van 70 tot 81 cm, zodat hij bij vrijwel elke lichaamslengte gebruikt kan worden.

Specificaties
Merk Op/Tech
Type draagcomfort Schouderriem
Breedte 3,8 cm
Geschikt voor Camera's
Verstelbaar Ja
Schouderriem Ja
Lengte max (cm) 22,9 cm
Lengte min (cm) 15,2 cm
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Op/Tech Mirrorless Sling Mini QD of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice