Olympus HLD-9 Power Battery Holder voor E-M1 Mark III / Mark II
Olympus HLD-9 Power Battery Holder voor E-M1 Mark III / Mark II
258,94

Olympus HLD-9 Power Battery Holder voor E-M1 Mark III / Mark II

258,94

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 86,31 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,59 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Tip: Ook beschikbaar als tweedehands voor € 129,00
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Olympus HLD-9 Power Battery Holder voor E-M1 Mark III / Mark II

Olympus HLD-9 Power Battery Holder for E-M1 Mark III / Mark II

De Olympus OM-D E-M1 Mark III is in alle opzichten een professionele camera. De meeste professionele fotografen waarderen een battery grip voor hun camera. Zo'n grip heeft meer houvast, een betere bediening bij verticale fotografie en extra stroom waardoor je minder snel van accu hoeft te wisselen. De HLD-9 is een extreem degelijke battery grip voor de E-M1 Mark III met een verbeterde ergonomisch ontwerp en een spatwaterdichte afwerking.

De HLD-9 is voorzien van een effectieve afdichting tegen stof, zand, spatwater en lage temperaturen tot -10 graden Celsius. Eigenlijk logisch, want de E-M1 Mark III en de professionele lenzen hebben dezelfde eigenschappen! Door het vernieuwde ergononomische ontwerp ligt de HLD-9 zeer stabiel in de hand. Dit is uiteraard vooral belangrijk bij gebruik van lange brandpunten en/of lage sluitertijden.

Extra's

De battery grip is voorzien van een vierwegtoets, twee draaischakelaars en twee programmeerbare functieknoppen, net zoals op de camera, waardoor de besturing overeenkomt. De HLD-9 biedt plaats aan een extra BLH-1 accu waardoor je een dubbele hoeveelheid stroom hebt. Door aanschaf van de optionele AC-5 lichtnetadapter kun je zelfs zonder accu fotograferen, ideaal voor lange opnamesessies in de studio.

Specificaties
Merk Olympus
Geschikt voor merk Olympus
Model Accu BLH-1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Olympus HLD-9 Power Battery Holder voor E-M1 Mark III / Mark II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice