Olympus BLH-1 Li-ion accu voor E-M1 Mark II
Olympus BLH-1 Li-ion accu voor E-M1 Mark II
76,95

Olympus BLH-1 Li-ion accu voor E-M1 Mark II

76,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Olympus BLH-1 Li-ion accu voor E-M1 Mark II

Olympus BLH-1 Li-Ion accu voor E-M1 Mark II

De BLH-1 is een krachtige accu met verbeterde prestaties voor de Olympus OM-D E-M1 Mark II. Deze accu met een capaciteit van 1720 mAh is geschikt voor langdurige opnamesessies en omstandigheden waarbij je de accu niet op kunt laden.

Energie en opslagcapaciteit zijn het belangrijkst voor de digitale fotograaf. Opslagcapaciteit is tegenwoordig een minder groot probleem omdat geheugenkaartjes extreem goedkoop zijn. Daarmee willen we niet zeggen dat accu's duur zijn, want dat is beslist niet zo. Als je ziet hoe lang een accu eigenlijk meegaat kan de prijs van een extra accu geen probleem zijn. Als je het zo bekijkt is het eigenlijk heel opvallend dat er nog steeds fotografen zijn die op stap gaan met een enkele accu. Bezit jij een camera met een elektronische zoeker, zorg er dan voor om altijd een of zelfs twee opgeladen batterijen in de buurt te hebben. Het kan het verschil tussen een geslaagde foto of geen foto betekenen!

Tip

Bij winterse temperaturen, zoals dat voorkomt bij het fotograferen van wintersport, zakt de capaciteit van een accu behoorlijk. Er zijn verschillende camera's, zoals de Olympus OM-D E-M1 Mark II, die geen probleem hebben met een temperatuur van -10 graden Celsius, maar het aantal opnamen dat je kunt maken daalt wel behoorlijk. En wat doe je als het veel kouder is? Onze tip: draag je camera zoveel mogelijk onder je kleren, zo dicht mogelijk bij je huid. Doe dat vooral ook met de extra accu of accu's. Scheidt de accu in de camera er mee uit, plaats dan de warme accu en je kunt weer verder!

Specificaties
Merk Olympus
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 1720
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu BLH-1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Olympus BLH-1 Li-ion accu voor E-M1 Mark II of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice