Novoflex MagicBall Free set
Novoflex MagicBall Free set
293,00

Novoflex MagicBall Free set

293,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 97,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,23 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Novoflex MagicBall Free set

De NOVOFLEX MagicBall was een revolutie in de wereld van statiefkoppen met zijn uitzonderlijk ontwerp. Na 20 succesvolle jaren, is het nu tijd om de MagicBall verder te evolueren. Dankzij de nieuwe omgekeerde behuizing krijgen fotografen nu een enorm aanpassingsbereik van ongeveer 240°. Het pannen van de camera van liggend naar staand formaat is op elk gewenst moment mogelijk, zelfs zonder een perfect uitgelijnd statief. Het hoogtepunt van de NOVOFLEX MagicBall FREE krijg je echter pas wanneer je de bal uit zijn behuizing haalt. Nu ondersteunt het de fotograaf in alle mogelijke opnamesituaties. Samen met de NOVOFLEX Guide Shell en ondersteunende éénpoot is het zo mogelijk om opnamen te maken met gelijktijdige stabilisatie, zowel rechtstreeks op het lichaam, als op een verscheidenheid van mogelijke oppervlaktes. Panning tijdens video-opnames zijn nu mogelijk zonder dure video rig systemen. Voor een gemakkelijke toegang tot het systeem is er de kleine BF SET bestaande uit de bal zelf, de Guide Shell en éénpoot.
Specificaties
Merk Novoflex
Maximaal draagvermogen (kg) 4
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.920
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Novoflex MagicBall Free set of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice