Novoflex Automatische balg voor Canon RF
Novoflex Automatische balg voor Canon RF
899,00

Novoflex Automatische balg voor Canon RF

899,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 299,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 20,00 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Novoflex Automatische balg voor Canon RF

De klassieke manier van macro- en microfotografie is via het balgapparaat. Het volautomatische balgapparaat is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de spiegelloze camera's van de Canon RF-serie en lenzen en brengt alle functies over tussen de camera en de lens. Bijpassende lenzen kunnen zelfs in retropositie aan het balgapparaat worden bevestigd met behulp van een optioneel verkrijgbare verloopring.

Het automatische balgapparaat is natuurlijk volledig geïntegreerd in het NOVOFLEX adaptersysteem en kan ook worden gebruikt met andere lenzen voor speciale toepassingen.

Elke fotograaf is vrij om te kiezen welke lens hij op de automatische balginrichting gebruikt.Functie en taak van een balginrichting

  • Traploze verlengingsverlenging = afstand tussen sensorniveau en lens (= beeldafstand ); dus een continue benadering van kleine objecten om ze schermvullend te kunnen fotograferen.
  • Telelenzen kunnen veel dichterbij worden scherpgesteld dan hun kortste scherpstelafstand (zonder balg); dus teleperspectief op korte afstand en vooral een grote werkafstand (geen verstoring van het object, ruimte voor extra verlichting).
  • Beelden vergroot met de standaard en speciale groothoeklenzen (uit het camera assortiment) = macro opnames; meer dan 1: 1
  • Op het statief: een optioneel verkrijgbare instelschuif wordt gebruikt om scherp te stellen zonder de balgverlenging of het statief te verplaatsen; oftewel, de focuszone kan worden verplaatst, waarbij de beeldschaal constant blijft.
Specificaties
Merk Novoflex
Soort statief product Statiefonderdeel
Type statiefaccessoire/onderdeel Instelrail
Statiefaansluiting 1/4", 3/8"
Lengte 180 mm
Breedte 130 mm
Hoogte 103 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Novoflex Automatische balg voor Canon RF of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice