Nissin MG80 Pro Nikon
Nissin MG80 Pro Nikon
499,00

Nissin MG80 Pro Nikon

499,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 166,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 11,10 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nissin MG80 Pro Nikon

Nissin MG80 Pro Reportageflitser voor Nikon

De Nissin MG80 PRO TTL systeemflitser is een robuuste, professionele reportageflitser met richtgetal 60 (100ISO, 200mm) en een zoomkop van 24 tot 200mm. Met de ingebouwde diffusor licht je zelfs 18 mm groothoek uit. De Nissin MG80 PRO heeft een razendsnelle recycletijd aangezien er een quartz flitsbuis gebruikt is die het mogelijk maakt om zeer snel achter elkaar te flitsen zonder dat de flitser "warmloopt". Daardoor ben je er zeker van dat er geen opnamekansen verloren gaan wegens overbelasting van de flitser.

Razendsnel opladen

Met vier klassieke AA-batterijen is de MG80 PRO flitser binnen 4 seconden klaar voor gebruik en met speciale 14500 Li-Ion batterijen is de oplaadtijd slechts 1,4 seconde! Ideaal is voor reportagefotografen, fotojournalisten en bruidsfotografen. De Nissin MG80 PRO heeft bovendien als handige extra functie voor videofilmers een ingebouwde LED videolamp, waarmee het mogelijk is om in 25 verschillende sterkten je onderwerp uit te lichten tijdens het filmen met een spiegelreflexcamera of systeemcamera. Op een verse set batterijen is het mogelijk om de LED videolamp tot maar liefst 2 uur te gebruiken op vol vermogen.

NAS compatibele flitser

De MG80 PRO is voorzien van het Nissin NAS radiografische besturingssysteem waardoor het mogelijk is om draadloze TTL-sturing te gebruiken, al dan niet in combinatie met de Nissin Air 10S commander. De Nissin MG80 PRO flitser kan zowel als master en als remote flitser gebruikt worden in combinatie met originele merkflitsers en middels NAS receivers ook met andere compatible flitsers. De NAS-functie maakt het gemakkelijk om te werken met geavanceerde meervoudige draadloze flitsbelichting, op dezelfde manier als met normale TTL-flitssystemen. Zodra de MG80 PRO is verbonden met NAS, worden alle functies direct door de NAS Master gecontroleerd. Je hoeft als gebruiker alleen maar de flitsergroepen te selecteren en de kanalen te kiezen. Ook kan er gewerkt worden in combinatie met originele flitsers die radiografische TTL-sturing ondersteunen.


Geschikt voor alle camerasystemen

De Nissin MG80 PRO TTL flitser is geschikt voor alle dslr- en systeemcamera's van Canon, Nikon, Sony, Fujifilm en het (Micro) FourThirds systeem (Panasonic en Olympus). Het NAS-systeem ondersteunt Nikon i-TTL, Canon E-TTL en E-TTL II, Sony ADI/P-TTL en de TTL-systemen van Fuji en (Micro) FourThirds. Met behulp van het centrale instelwiel kies je de gewenste functies en instellingen, die vervolgens getoond worden op het overzichtelijk LCD-display op dezelfde manier als op de Nissin Air 10S commander, waaronder het bereik, de ingestelde kanalen, het ingestelde vermogen, de zoomkopinstelling en de diverse geavanceerde functies zoals flitsbelichtingscorrectie, rode-ogen reductie, flitsen op het tweede gordijn, slow-sync en high-speed flitssynchronisatie. Afhankelijk van het model en merk camera kan er zelfs tot en met 1/8.000 sec. worden gesynchroniseerd!

Specificaties
Merk Nissin
Type flitser Reportageflitser
Diepte 12 mm
Hoogte 137 mm
Breedte 73 mm
Gewicht 520 gram
Geschikt voor merk Nikon
Richtgetal 60
In- en uitzoomen flitser Automatisch, Handmatig
Zoombereik max (mm) 200
Zoombereik min (mm) 24
Flitseigenschappen Af-hulplicht, Draadloze flitsaansturing, Roterende kop, TTL
Type verbinding Radiografisch
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/256
Recycletijd max (sec) 3.8
Recycletijd min (sec) 1.5
Model Accu AA batterijen
Aantal batterijen 4
Flitshulpmiddelen Groothoekdiffusor
Synchronisatie opties High speed synchronisatie, Tweede gordijn synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Kortste synchronisatietijd high speed 1/8000 sec
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nissin MG80 Pro Nikon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice