Nissin MG8 Single
Nissin MG8 Single
499,00
499,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 166,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 11,10 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nissin MG8 Single

Nissin MG8 reportageflitser

De Nissin MG8 is een aantrekkelijk toevoeging aan het Nissin Air System (NAS). Deze krachtige high-end TTL systeemflitser is de kleine broer van de Nissin MG10, en heeft een richtgetal van 60 (ISO 100, 200mm) en een zoomkop met een bereik van 24-200mm. Deze degelijke staafflitser is bedoeld voor het zware werk onderweg of in de studio en is daarom voorzien van een comfortabele handgrip die zowel links- als rechtshandig te gebruiken is. In combinatie met de Nissin Air 10S is de MG8 draadloos TTL aan te sturen.

Nissin Air System TTL-systeem

De Nissin MG8 is geschikt voor het gebruik van de Nissin Air System radiografische TTL-flitssturing. Het gebruik van de Nissin MG8 met de NAS-functie in combinatie met de Air 10S maakt het gemakkelijk om te werken met geavanceerde meervoudige draadloze flitsbelichting, op dezelfde manier als met normale TTL-flitssystemen. Zodra de MG8 is verbonden met NAS, worden alle functies direct door de NAS-master gecontroleerd. Je hoeft als gebruiker alleen de juiste groep op de MG8 te selecteren. De aansturing gebeurt met de Nissin Air 10S Commander. Een ideaal systeem voor strobist-fotografie, complexe belichtingen en creatief fitsen in de studio of op locatie.

Flitser met handige studiofuncties

De Nissin MG8 beschikt over diverse handige functies waarmee je deze reportageflitser moeiteloos omtovert in een praktische studioflitser. Zo beschikt de MG8 over een instellicht waarmee je vooraf kunt controleren hoe je belichting gaat uitvallen. Praktisch en simpel! Daarnaast is het mogelijk om met de ontspanknop op de flitser je camera op afstand te bedienen en kun je de MG8 als draadloze TTL slave-flitser te gebruiken in combinatie met originele merkflitsers. Uiteraard ondersteunt de MG8 ook functies als flitsen op het tweede gordijn en high-speed flitssynchronisatie, een en ander afhankelijk van de gebruikte camera.

Krachtige systeemflitser met motor gestuurde zoomkop

De Nissin MG8 heeft een handig uitneembaar magazijn voor acht AA-batterijen, waarmee je zelfs in het donker probleemloos batterijen kunt verwisselen. Als je oplaadbare AA-batterijen van 2200mAh gebruikt, is de oplaadtijd 1,5 sec. en kan de MG8 zo’n 500 keer flitsen. Wil je meer power, dan kun je ook twee Li-ion accu’s (type 26650, 4000mAh of hoger) gebruiken, waarmee het aantal flitsen naar 1000 stuks stijgt. Sluit je daarnaast ook het Nissin PS8 batterypack aan op de MG8, dan gaat de recycletijd omlaag naar een indrukwekkende 0,8 sec. De motorgestuurde zoomkop van de MG8 zorgt er daarbij voor dat het flitslicht zeer precies gericht wordt omdat de kop automatisch meezoomt met het ingestelde brandpuntsafstand op je objectief. Uiteraard kun je dit ook handmatig instellen.

Nikon, Canon, Sony, Fuji en Micro Four-Thirds compatible

De Nissin MG8 reportageflitser is geschikt voor de meeste spiegelreflexen en systeemcamera's van Nikon, Canon, Sony en Fujifilm en met de Panasonic en Olympus modellen van het Micro FourThirds systeem. De Nissin MG8 wordt standaard geleverd met een ‘L-Bracket’ om je camera op te bevestigen, een magazijn voor acht AA-batterijen, een balhoofd, een filterhouder, een groothoekdiffusor en een opbergetui. De flitser heeft als afmetingen 210 x 145 x 80mm en weegt 725 gram zonder batterijen.

Eenvoudig de firmware controleren en updaten

De MG8 heeft een Micro SD kaartslot waarmee de flitser eenvoudig te updaten is. Om de huidige firmware-versie van de MG8 flitser te controleren, zet je de MG8 flitser eerst aan. Druk daarna 5 seconden tegelijk op de aan/uit knop en de pilot knop. De LED op de pilotknop begint te knipperen. Het aantal keer dat de LED knippert, is de huidige firmware versie. In het tabblad 'Firmware Updates' op de Nissin website vind je de meest recente firmware voor jouw MG8 flitser. Blijkt er een recentere versie te zijn, dan kun je zelf de nieuwste firmware installeren. Download daartoe de instructies voor het installeren van de nieuwe firmware.

Specificaties
Merk Nissin
Type flitser Reportageflitser
Diepte 73 mm
Hoogte 210 mm
Breedte 130 mm
Gewicht 715 gram
Geschikt voor merk Canon, Fujifilm, Nikon, Olympus, Panasonic, Sony
Richtgetal 60
In- en uitzoomen flitser Automatisch
Zoombereik max (mm) 200
Zoombereik min (mm) 24
Verticale rotatie min (graden) -7
Verticale rotatie max (graden) 90
Flitseigenschappen Draadloze flitsaansturing, TTL
Type verbinding Radiografisch
Recycletijd max (sec) 1.6
Recycletijd min (sec) 0.8
Model Accu AA batterijen
Aantal batterijen 8
Synchronisatie opties High speed synchronisatie, Tweede gordijn synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nissin MG8 Single of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice