Nikon MB-N12 Power Battery Grip voor Z8
Nikon MB-N12 Power Battery Grip voor Z8
399,00

Nikon MB-N12 Power Battery Grip voor Z8

399,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 133,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,88 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nikon MB-N12 Power Battery Grip voor Z8

De Nikon MB-N12, speciaal voor de Z8 sysyteemcamera, is een verticale handgreep met meerdere batterijen die zowel extra vermogen als een comfortabelere grip biedt bij het werken in de verticale opname-oriëntatie. Het ontwerp bevat een secundaire ontspanner, bedieningsknoppen en een functieknop voor een meer intuïtieve bediening van de opnamen.

Extra capaciteit en ruimte

Monteer de MB-N12 onder je Nikon Z8 en je kunt een of twee extra (EN-EL15) accu's plaatsen. Samen met de accu in de camera heb je een enorme capaciteit waardoor je niet snel accu's hoeft te verwisselen. En een van de batterijen kan hot-swappend worden verwisseld voor batterijwisseling ter plekke. Ook kunnen batterijen in de grip worden opgeladen via USB-C, zelfs als deze niet aan de camera is bevestigd.

Een ander voordeel van deze verticale battery grip voor je Z8 is dat je meer ruimte voor je vingers hebt, vooral ideaal voor gebruikers met grote handen. Door de grotere massa van camera, lens en grip heb je ook minder last van bewegingsonscherpte.

Specificaties
Merk Nikon
Geschikt voor merk Nikon
Model Accu EN-EL15
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nikon MB-N12 Power Battery Grip voor Z8 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice