Nikon ME-W1 Draadloze Microfoon
Nikon ME-W1 Draadloze Microfoon
269,00

Nikon ME-W1 Draadloze Microfoon

269,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 89,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 5,72 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nikon ME-W1 Draadloze Microfoon

Nikon ME-W1 draadloze microfoon: Hifigeluid voor hoge resolutie video's

De ME-W1 draadloze microfoon is compatibel met elke camera die is voorzien van een microfoonaansluiting en is een handige aanvullende accessoire. De microfoon is ontworpen om helder, ononderbroken geluid rechtstreeks bij de bron op te nemen. Zo ontstaat een hoge geluidskwaliteit die de aandacht van het publiek trekt. Het systeem, bestaande uit een microfoonzender en een ontvanger die communiceren via Bluetooth, kan eenvoudig worden ingesteld en gebruikt. De ME-W1 is ideaal voor het opnemen van presentaties, straatinterviews en videoblogs van professionele kwaliteit, met tot drie uur onafgebroken gebruik op één batterijlading. En voor het opnemen van een muziekuitvoering in stereo, plugt men eenvoudig Nikon's ME-1 stereomicrofoon in de externe microfoonaansluiting van de ME-W1.

Zurab Kiknadze, productmanager voor objectieven, accessoires en software bij Nikon Europe:
"De ME-W1 draadloze microfoon vormt een welkome aanvulling op Nikon's uitgebreide assortiment accessoires. D-SLR's worden steeds vaker gebruikt door film- en videomakers die waarde hechten aan flexibiliteit en resultaten van hoge kwaliteit eisen. De nieuwe ME-W1 vergroot die flexibiliteit met bewegingsvrijheid en hoogwaardige geluidsopnamen. Filmers krijgen een afgeronder, professioneler eindresultaat: hifigeluid dat past bij hoge resolutie filmopnamen."

Kwaliteitsgeluid vanaf de bron

Met de ME-W1 draadloze microfoon geeft men video-opnamen meer kracht met helder geluid dat direct bij de bron is opgenomen. Wanneer men lopend filmt of in een lawaaierige omgeving aan het opnemen is, kan een draadloze microfoon een waardevolle aanvulling vormen. Door de vrijheid om de microfoon direct bij de bron te plaatsen, kun je gemakkelijk een extra laag emotie aan jouw film toevoegen, de volle diepte van de stem van een spreker vastleggen of omgevingsgeluid opnemen vanaf moeilijk toegankelijke posities. Bij de ME-W1 nemen zowel de microfoonzender als de ontvanger geluid op. Geluid kan alleen via de microfoon of via de microfoon en de ontvanger worden opgenomen. Hierdoor kun je gemakkelijk de aandacht vestigen op één persoon of een gesprek tussen twee personen opnemen. Ongeacht of je interviews filmt of videoblogs in de stijl van 'onze man ter plaatse' opneemt, is de mogelijkheid van een- of tweerichtings opname zeer handig.

Veelzijdig

De ME-W1 draadloze microfoon is breed compatibel en is dus niet alleen geschikt voor gebruikers van een Nikon D-SLR. Elke Nikon 1- of COOLPIX-camera met een microfoonaansluiting kan rechtstreeks worden gebruikt en je kunt diverse apparaten van andere fabrikanten op de ME-W1 aansluiten via speciale optionele kabels. De geluidsinvoer is monofoon, maar als je in stereo wilt opnemen, plug je eenvoudig Nikon's optionele ME-1 stereomicrofoon in de externe microfoonaansluiting van de ME-W1. Ongeacht of je een muziekuitvoering of een belangrijke presentatie opneemt, je beschikt over bewegingsvrijheid en flexibele videocomposities zonder dat dit van invloed is op de geluidskwaliteit of richtingsgevoeligheid.

Handzaam en duurzaam

De ME-W1 wordt gevoed door één AAA-batterij en kan hiermee tot drie uur ononderbroken opnemen. Dankzij de compacte afmetingen en water-, schok- en stofbestendige constructie vormt deze microfoon een zeer praktisch hulpmiddel. Ongeacht of je op straat mensen interviewt voor een videoblog, een langdurig evenement filmt of de hele dag filmscènes opneemt: je beschikt over de handzaamheid en duurzaamheid om aan de slag te blijven.

Specificaties
Merk Nikon
Type audio accessoire Zender/Ontvanger
Microfoon opname Mono
Type microfoon Lavalier
Draadloos Ja
Aansluitingen 3.5mm Microfoon
Stroomvoorziening Batterij
Model Accu AAA Batterijen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nikon ME-W1 Draadloze Microfoon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice