Nikon LRF COOLSHOT 40i GII
Nikon LRF COOLSHOT 40i GII
399,00

Nikon LRF COOLSHOT 40i GII

399,00

Op bestelling

Of 133,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,88 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nikon LRF COOLSHOT 40i GII

De ideale golfpartner voor golfers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen

De Nikon Coolshot 40i GII geeft golfers een aanzienlijke voorsprong dankzij een snelle en accurate afstandsbepaling met of zonder hellingcorrectie. Het grote meetbereik van 7,5 tot 1460 meter maakt het meten van de afstand tot de vlag gemakkelijk en de LOCKED ON-technologie biedt de zekerheid dat daadwerkelijk de afstand tot de vlag gemeten wordt en niet de achtergrond.

Deze laser rangefinder (laserafstandsmeter) is speciaal ontworpen voor zowel normaal gebruikt als bij officiële wedstrijden waar de hellingmeting niet gebruikt mag worden. De Coolshot 40i GII beschikt namelijk over twee meetstanden: de stand Golf (werkelijke afstand en afstand met hellingcorrectie) en de stand Werkelijke afstand. Schakelen tussen deze twee standen is, met slechts een druk op de knop, zeer eenvoudig. In de stand Werkelijke afstand knippert het indicatielampje, zodat de wedstrijdleiding tijdens een golftoernooi duidelijk kan zien dat er geen hellingcorrectie meting wordt gebruikt. De hellingcorrectie van de stand Golf maakt het tijdens het normale golfspel gemakkelijk om op golfbanen met hoogteverschillen de afstand te bepalen. HYPER READ-technologie zorgt voor een razendsnelle afstandsmeting in circa 0,3 seconden. Dankzij de compacte, lichte body blijft deze afstandsmeter ook tijdens lange golfsessies comfortabel in gebruik.

Specificaties
Merk Nikon
Soort Rangefinder
Lengte 96 mm
Hoogte 74 mm
Breedte 41 mm
Opties Afstandsmeter
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nikon LRF COOLSHOT 40i GII of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice