Nanlite V Mount Battery Grip w/ 4 Pin XLR Connector
Nanlite V Mount Battery Grip w/ 4 Pin XLR Connector
59,00

Nanlite V Mount Battery Grip w/ 4 Pin XLR Connector

59,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nanlite V Mount Battery Grip w/ 4 Pin XLR Connector

Dankzij de V-Mount Battery Grip met 4-pins XLR-connector van Nanlite kan de Forza 150 LED Monolight volledig ongebonden worden gebruikt, hetzij in de hand, hetzij gemonteerd op een standaard met de ingebouwde 5/8"-ontvanger. Het heeft een bevestiging voor een enkele, afzonderlijk verkrijgbare V-Mount-batterij. Een ingebouwde D-Tap-kabel kan worden aangesloten op een 14,8- of 26V-batterij, en een vergrendelbare, vrouwelijke 4-pins XLR-connector is ook ingebouwd om verbinding te maken met de Forza 150. Forza 150 kan op batterijvoeding worden gebruikt zonder dat de aparte batterij-/wisselstroomadapterdoos nodig is. Dankzij de handgreep kunnen creatieve handverlichtingstechnieken worden gebruikt, naast de Forza 150 om op een statief te monteren als een ultracompacte, alles-in-één , batterijgevoede armatuur.

Gebouwd voor Forza 150 LED Monolight

Deze V-Mount batterijgrip verandert de Forza 150 LED Monolight van een op een staande LED-lamp gemonteerde LED-armatuur in een die kan meebewegen met de actie, waardoor nieuwe creatieve mogelijkheden ontstaan. Dankzij een ingebouwde ergonomische handgreep kan de Forza 150 vrij bewegen, en dankzij een geïntegreerde 5/8"-ontvanger kan hij snel aan elke standaard lichtstatief worden bevestigd. Door de batterij en een lamp samen op deze handgreep te plaatsen, is de armatuur zo compact mogelijk voor snel productiewerk.

Compatibel met 14,8 en 26V V-Mount batterijen

De Nanlite V-Mount Battery Grip is compatibel met 14,8 en 26V V-Mount batterijen met een D-Tap-connector.

XLR-connector vergrendelen

Een vergrendelbare vrouwelijke XLR-connector wordt stevig bevestigd aan de stroomingang van de Forza 150 LED-monolight. Het vergrendelingsmechanisme helpt ongewenste stroomonderbrekingen te voorkomen.

Specificaties
Merk Nanlite
Type lampstatief Lampstatiefaccessoire
Soort lampstatiefaccessoire Overige
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nanlite V Mount Battery Grip w/ 4 Pin XLR Connector of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice