Nanlite FS-300B Bi-Colour LED Dual Kit
Nanlite FS-300B Bi-Colour LED Dual Kit
814,00

Nanlite FS-300B Bi-Colour LED Dual Kit

814,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 271,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 18,11 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nanlite FS-300B Bi-Colour LED Dual Kit

Nanlite FS-300B Dual Kit bestaat uit 2 FS-300B Bi-Color LED lampen, 2 lampstatieven en 2 softboxen.

De Nanlite FS-300B AC LED Monolight is een krachtig en zeer handzame armatuur dat gebruikmaakt van COB leds met een kleurtemperatuur van 2700K tot 6500K, terwijl de hoge CRI / TLCI-beoordeling van 96/98 een indicator is van geavanceerde mogelijkheden voor kleurweergave. De FS-300B is ook dimbaar van 0 tot 100% zonder flikkering, terwijl hij een gelijkmatige lichtspreiding levert die hotspots tegenwerkt bij gebruik in een softbox. Een echte aanwinst in geluidsgevoelige omgevingen, de FS-300B gebruikt ventilatorloze koeling voor doodstille prestaties.

Een van de handige kenmerken van de lamp is de lichtmodificatorbevestiging in Bowens-stijl, die niet alleen het gebruik van Nanlite-lichtvormers mogelijk maakt, maar ook van de vele fabrikanten die deze populaire houder gebruiken. Een andere bonus zijn de 12 speciale effecten van de FS-300B, waaronder Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle / Fire, Bad Bulb, Fireworks, Explosion en Welding. Dankzij de voeding van 100 tot 240 VAC is de lamp klaar voor wereldwijd gebruik. Het is voorzien van een reflector en een stroomkabel.

Regelbare kleurtemperatuur

Naast de hoge lichtopbrengst heeft de Nanlite FS-300BB LED Bi-color Spot Light een CRI-waarde van 96 en een TLCI-waarde van 97 voor een hoge kleurnauwkeurigheid. De lamp heeft een regelbare kleurtemperatuur van 2700K tot 6500K en een vermogen van 350 Watt.

Praktische effecten van de Nanlite FS-300B

Met aanpasbare voorgeprogrammeerde speciale effecten in een eenvoudig te beheersen menusysteem, maakt de FS-300B het gemakkelijk om verlichtingsscenario's na te bootsen die anders lastig te recreëren zijn. Met één druk op de knop kun je 12 verschillende praktische lichteffecten simuleren, waaronder Loop, Flash, Pulse, Storm, TV, Paparazzi, Candle / Fire, Bad Bulb, Firework, Explosion en Welding.

Volledig geïntegreerde Monolight met interne koeling

Een echte monolight, de FS-300B combineert de besturingseenheid, stroomadapter en lampbehuizing in één compacte eenheid. Het geïntegreerde ontwerp maakt het lichter en zorgt voor een effectieve warmteafvoer, waardoor het armatuur langer op zijn best presteert.

Krachtige, gelijkmatige lichtopbrengst

De instelbare FS-300B LED Monolight van Nanlite maakt gebruik van een grotere LED-array dan de meeste COB LED-monolights om een hoge output en een gelijkmatige en gelijkmatige lichtspreiding te leveren, zonder hotspots bij gebruik in een softbox.

Lichtmodificatorbevestiging in Bowens-stijl:

Door gebruik te maken van de bijna universele lichtmodificatorbevestiging in Bowens-stijl en een parapluhouder in de dooier op te nemen, is de FS-300B compatibel met een enorme selectie lichtmodificatoren. Inclusief, maar niet beperkt tot, de lijn Fresnels, softboxen en paraplu's van Nanlite.

Specificaties
Merk Nanlite
Type licht categorie Continu licht (studio)
Meegeleverde licht producten Lichtvormer, Statief
Lichtbron LED
Soort lamp Spot
Lichtvormer aansluitingen Kleppenset-aansluiting, Softbox-aansluiting
Flits Vatting Bowens
CRI 96
Lux 12550
Vermogen (Watt) 350
Kleurtemperatuur min (K) 2700
Kleurtemperatuur max (K) 6500
Dimming range min (%) 0
Dimming range max (%) 100
Stroomvoorziening Netstroom
Netspanning (Volt) 240
Aantal accu slots 0
Afstandsbediening Bluetooth, Wifi
Aantal lampen per kop 1
Accessoires Lampstatief, Softbox
Lengte 34.6 cm
Breedte 23.3 cm
Diepte 12.3 cm
Gewicht 3.03 kg
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nanlite FS-300B Bi-Colour LED Dual Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice