Nanlite Forza 500 II dual kit
Nanlite Forza 500 II dual kit
2.949,00

Nanlite Forza 500 II dual kit

2.949,00

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 983,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 65,62 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nanlite Forza 500 II dual kit

Met een daglicht-uitgebalanceerde kleurtemperatuur van 5600K met een groen-magenta verschuiving van +/- 80, is de Nanlite Forza 500II spot dimbaar van 0 tot 100% in stappen van 0,1%, zodat je de precieze intensiteit kunt bereiken die nodig is voor je video- en fotoproducties. Sluit naadloos aan bij elke situatie met omgevingslicht, past bij andere armaturen of laat creatieve expressie toe. Het licht wordt geleverd met een 55° reflector, Bluetooth en 2,4 GHz voor draadloze bediening, DMX/RDM mogelijkheid, en vier ventilatorstanden voor snelheidsaanpassingen of absolute stilte. De opnieuw ontworpen besturingseenheid biedt stroomopties, want het licht kan efficiënt werken via een stopcontact of op optionele V-mount batterijen.De Forza 500 II wordt geleverd met een verbeterd gebogen frame dat 360° rotatie mogelijk maakt voor een groter kantelbereik bij gebruik met optionele grote modifiers. Zijn basis is compatibel met zowel 5/8" baby pinnen als 1-1/8" junior pinnen en de Bowens bevestiging van de lamp werkt met een groot aantal lichtmodifiers. De lamp is klaar voor wereldwijd gebruik dankzij de 110 tot 240 VAC voeding, maar kan ook werken op optionele aan de zijkant gemonteerde 26V/14,8V V-mount batterijen in situaties waar geen stopcontact beschikbaar is. Een gevoerde draagtas wordt meegeleverd voor bescherming tijdens opslag en transport.

Speciale effecten

De lamp biedt 11 ingebouwde aanpasbare effecten die als presets kunnen worden opgeslagen met behulp van de gratis NANLINK app.

Groen-Magenta aanpassing

In opnamesituaties waarin je moet aansluiten bij andere lichtbronnen of een specifieke look moet bereiken, kan het uiterst nuttig zijn om de groen-magenta verschuiving aan te passen voor kleurcorrectie. Met de Forza 500 II kun je de kleur met +/- 80 tweaken om daar te komen. Deze mogelijkheid wordt mogelijk gemaakt door de LED bron van het licht.

Vier ventilatorstanden

Vier ventilatorstanden verbeteren de snelheidsregeling naar behoefte. De ventilator kan ook volledig worden uitgeschakeld wanneer absolute stilte nodig is.

 • Smart, volle snelheid, lage snelheid & uit-standen
 • 15% maximale output bij uitschakeling

Bedieningseenheid & Batterijvoeding

De bedieningseenheid van de lamp is geoptimaliseerd voor gebruik in de studio of op locatie en is uitgerust met gemakkelijk toegankelijke batterijplaten aan de zijkant voor V-mount batterijen. De Forza 500 II werkt op 26V/14,8V V-mount batterijen of op netstroom, zodat hij op elke locatie gemakkelijk te gebruiken is, ongeacht de beschikbaarheid van stroom.

 • Ventilatorloze besturingseenheid
 • De vergrendelknop van de bedieningseenheid voorkomt dat instellingen per ongeluk worden gewijzigd
 • Inclusief 50 cm voedingskabel en 25 cm hoofdkabel
 • Een robuuste snelsluitklem wordt meegeleverd om de besturingseenheid te monteren
 • De veelzijdige klem is compatibel met ronde of vierkante statieven en trussen

Onboard, DMX & App bediening

De bedieningseenheid heeft een handig OLED display plus onboard knoppen en draaiknoppen voor nauwkeurige en eenvoudige lokale bediening, maar het licht kan ook op afstand bediend worden.

 • Vanaf je smartphone via Bluetooth met de gratis NANLINK app voor iOS en Android.
 • Met de ingebouwde 2,4 GHz kun je de apart verkrijgbare WS-RC-C2 handheld afstandsbediening gebruiken of de WS-TB-1 zenderbox voor grotere opstellingen
 • Vergrendelende DMX/RDM-poorten vergemakkelijken geavanceerde bediening en maken het mogelijk het licht snel in elke DMX-gestuurde omgeving op te nemen

Meerdere montagemogelijkheden

Het licht heeft een gebogen roterend frame met een eenzijdige vergrendeling en voorwaartse scharniering. Het maakt 360° rotatie mogelijk voor een groter kantelbereik met optionele grote modifiers. Het heeft ook een ingebouwde parapluhouder om je lichtvormingsmogelijkheden uit te breiden. Bovendien is de Forza 500 II compatibel met een groot aantal modifiers dankzij de Bowens bevestiging.

Extra voordelen en verbeteringen

 • Volledig dimbaar van 0 tot 100%
 • USB-poort voor firmware-updates en voeding voor optionele draadloze DMX-ontvangers
 • Duurzame constructie

In de doos

 • 2 x Nanlite Forza 500 II Daglicht LED Monolight
 • 2 x Statief Super Klem
 • 2 x Nanlite 55-graden reflector voor Forza 300 en 500
 • 2 x Nanlite COB Cap met Bowens Mount voor geselecteerde LED Monolights
 • 1 x Gewatteerde draagtas
 • 2 x Stroomkabel
 • 1 x Hoofdkabel
 • 2 x Bedieningseenheid met V-Mount platen
Specificaties
Merk Nanlite
Type licht categorie Continu licht (studio)
Meegeleverde licht producten Lichtvormer
Lichtbron LED
Soort lamp Monolight
Lichtvormer aansluitingen Accessoire fitting
Flits Vatting Bowens S Type
Vermogen (Watt) 500
Kleurtemperatuur min (K) 5600
Kleurtemperatuur max (K) 5600
Dimming range min (%) 0
Dimming range max (%) 100
Stroomvoorziening Batterij (standaard type), Netstroom
Netspanning minimaal (Volt) 110
Netspanning (Volt) 240
Model Accu V-Mount
Afstandsbediening Bluetooth, DMX, Radiografisch
Accessoires Koffer, Reflector
Gewicht 6 kg
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nanlite Forza 500 II dual kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice