Nanlite Bouncer w/ Suction Cup For Light Bulb
Nanlite Bouncer w/ Suction Cup For Light Bulb
11,95

Nanlite Bouncer w/ Suction Cup For Light Bulb

11,95

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nanlite Bouncer w/ Suction Cup For Light Bulb

De PavoBulb Bouncer met Zuignap van Nanlite is een kleine lichtvormer die aan de PavoBulb 10C wordt bevestigd en het licht dat van de lamp komt beperkt. Het beschikt over een instelbare opening die de hoeveelheid licht die er doorheen gaat kan vergroten of verkleinen. Wanneer een PavoBulb in een standaard lampenkap wordt geïnstalleerd, moet het licht dat van de bovenkant van de kap komt mogelijk worden beperkt, omdat het soms ongelijkmatig op het plafond of nabijgelegen muren kan vallen. Dit accessoire is een eenvoudige en elegante oplossing die eenvoudig te bevestigen is.

Beheers het morsen van lampenkappen

Wanneer er teveel licht uit de bovenkant van een lampenkap komt, wordt de PavoBulb Bouncer aan de koepel van de lamp bevestigd om de output aan te passen voor een natuurlijker resultaat.

Instelbaar diafragma

Een instelbaar diafragma kan de hoeveelheid licht die erdoorheen gaat vergroten of verkleinen, voor een eenvoudig te bedienen controleniveau.

Eenvoudige installatie en afbraak

Dit accessoire wordt bevestigd met een zuignap, waardoor het ongelooflijk eenvoudig te installeren en te verwijderen is. Het biedt een makkelijkere oplossing dan zwarte wikkel op zijn plaats te tuigen.

Specificaties
Merk Nanlite
Soort studio accessoire Reflector
Geschikt voor merk Nanlite
Gewicht 18 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nanlite Bouncer w/ Suction Cup For Light Bulb of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice