Manfrotto Master Air-Cushioned Stand 1004 BAC
Manfrotto Master Air-Cushioned Stand 1004 BAC
174,60

Manfrotto Master Air-Cushioned Stand 1004 BAC

174,60

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 58,20 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Manfrotto Master Air-Cushioned Stand 1004 BAC

Manfrotto Master Air-Cushoned Stand 1004 BAC

De Manfrotto Master Air-Cushoned 1004 BAC is een lichtgewicht lampstatief met een indrukwekkende draagcapaciteit. Dit hoogwaardige statief beschikt over een aantal innovatieve functies zoals het slimme QSS-systeem waardoor je het statief plat op kunt vouwen en aan andere statieven van hetzelfde type kunt bevestigen. Door de Air-Cushoned-functe wordt je kostbare lamp zacht opgevangen als de vergrendelknop losgedraaid wordt.

Slim ontwerp

De Manfrotto Stand 1004 BAC is gemaakt van degelijk en licht aluminium, waardoor het statief weinig weegt, maar wel apparatuur van maximaal 9 kg kan dragen. In uitgeschoven toestand heeft de 1004 BAC een lengte van 124 tot maar liefst 366 cm. Ingeschoven meet hij 107 cm zodat hij weinig ruimte inneemt. Dat laatste voordeel wordt nog versterkt als je meerdere typen van dit statief bezit. Door de inzet van het slimme Quick Stack System (QSS) is de 1004 BAC plat als je hem inklapt. Je kunt hem dan gemakkelijk aan een of meerdere statieven clippen.

Veilig systeem

Door het Air-Cushoned-systeem loopt de gemonteerde lamp veel minder risico om defect te raken als de ontgrendeling losgedraaid wordt zonder dat je de middenzuil of de lamp vasthoudt. Het statief beschikt over een veilige luchtrem, oftewel een luchtkussen in de middenzuil, die de val zal dempen.

Specificaties
  • Constructie: aluminium, 4 segmenten met 3 verlengbare delen in middenzuil
  • Footprint uitgeschoven: 106 cm
  • Aansluiting: 1/4" schroef, 3/8" schroef en 5/8" stud
  • Draaggewicht: max. 9 kg
  • Lengte uitgeschoven: 124 - 366 cm
  • Lengte ingeschoven: 107 cm
  • Gewicht: 2570 g
  • Diameter buizen: 20, 25, 30, 35 mm
  • Kleur: zwart
Specificaties
Merk Manfrotto
Productbeoordelingen
1 reviews
“Compact op te bergen, stabiel, perfecte afwerking”
Beoordeling door Paul W (geplaatst op 06-11-2021)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Dit is het beste statief voor mijn studioflitsers die ik ooit ben tegengekomen! Mooi plat ingevouwen, en zeer stabiel als het staat. Ik heb mijn zware Balcar (1.5 kg) met een 2m soft box zonder enig probleem er op kunnen zetten. In hoogte verstellen gaat prima en is veilig door de lucht geveerde buizen. De vormgeving en afwerking is zeer mooi. Dit misstaat niet in een pro studio.
De te bereiken hoogte is ook heel fijn en de stabiliteit blijft. Hier kan een lamp statief van enkele tientjes niet tegenop, dit is echt zijn geld ten volle waard. Ik verwacht dat de levensduur tientallen jaren is, zo goed zit dit statief in elkaar.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Manfrotto Master Air-Cushioned Stand 1004 BAC of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice