Manfrotto 504 & Alu Twin MS
Manfrotto 504 & Alu Twin MS
905,00

Manfrotto 504 & Alu Twin MS

905,00

Levertijd 9 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 301,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 30,02 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Manfrotto 504 & Alu Twin MS

Ondersteun jouw camera-opstelling met de 504X Flat-Base Fluid Videokop en het aluminium statief met middelhoge spreider van Manfrotto. Het systeem omvat de 504X vloeistofstatiefkop, het MVTTWINMA aluminium statief, een nivelleerbal om de kop aan het statief aan te passen, en een draagtas.

Het balhoofd heeft een maximale belasting van 12 kilogram, een pan-bar, een quick release-plaat, een contragewichtsysteem met vier presets en het open brugontwerp dat zorgt voor stabiele, soepele prestaties en het gewicht vermindert. De platte basis met een 3/8"vrouwelijke schroefdraad maakt compatibiliteit mogelijk met een breed scala aan statieven, monopods, schuifregelaars, jibs en dolly's, en een verscheidenheid aan rigs.

Het aluminium statief biedt een maximale belasting van 25 kilogram, heeft een 1/4" balhoofdbevestiging en is voorzien van een middelhoge spreider voor extra stabiliteit. De 504X-kop wordt op het MVTTWINMA-statief gemonteerd met behulp van de meegeleverde nivelleerbal. Er wordt een draagtas meegeleverd om het hele systeem in op te bergen en te vervoeren.

Manfrotto 504X vloeistofvideokop met platte voet

De 504X Fluid Videokop met Flat Base van Manfrotto heeft een open brugontwerp dat stabiele, soepele prestaties biedt en tegelijkertijd het gewicht vermindert. De gepatenteerde brugtechnologie van het hoofd zorgt voor een breder bovenoppervlak en een langere glijplaat die voor stabiliteit en balans zorgt. Variabele wrijvingscomponenten met duidelijk gemarkeerde gradenschalen en trillingsvrije bewegingen zorgen ervoor dat je de mate van pannen en tilten heel secuur af kunt stellen. Een nivellerende bubbel zorgt ervoor dat de horizon niet kantelt, zelfs in het donker, terwijl onafhankelijke schijfremsluitingen ervoor zorgen dat het bakhoofd veilig blijft in rust.

Specificaties
Merk Manfrotto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 75
Maximale hoogte (cm) 169
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 169
Ingevouwen lengte (cm) 86
Eigen gewicht statief (kg) 5.6
Maximaal draagvermogen (kg) 12
Aantal pootsecties 3
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Middenspreider, Opklapbare poten, Spikes
Statiefopties algemeen Gradenschaal, Nivelleerbasis, Statieftas inbegrepen, Voor video, Waterpas statief
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Videohoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Gradenschaal, Instelbare frictie, Nivelleerbasis, Quick release, Vloeistof gevuld, Waterpas kop
Draagvermogen (kg) 12
Type Snelkoppeling Manfrotto 500 series
Statiefaansluiting 1/4", 3/8"
Model snelkoppelingsplaat 504PLONGRL
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Manfrotto 504 & Alu Twin MS of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice