MagMod XL Starter Strobe Kit
MagMod XL Starter Strobe Kit
184,95

MagMod XL Starter Strobe Kit

184,95

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 61,65 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving MagMod XL Starter Strobe Kit

De MagMod XL modifiers zijn nieuw ontworpen en geoptimaliseerd voor flitsers en bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid, draagbaarheid en duurzaamheid in modifiers voor flitsers. MagMod XL maakt het eenvoudig om prachtig licht te creëren voor zowel amateurs als professionals. Gebruik hem zowel op locatie als in de studio voor zowel eenvoudige als zeer geavanceerde lichtopstellingen met ongelooflijke lichtverspreiding, focus en kleurregeling.

Geïnspireerd door MagMod's bestverkopende magnetische modulaire modifiers voor speedlite flitsers, brengt het MagMod XL systeem alle verbazingwekkende modificatievoordelen naar grotere flitsers. Geen enkel flitsmodificatiesysteem is ooit zo duurzaam, veelzijdig en verbazingwekkend geweest in één complete set.

MagMod's magnetische bevestigingssysteem is snel, veilig en gemakkelijker dan ooit. Bevestig en verander je flitser met de Reflector XL, diffuus en controleer je licht met de MagSphere XL, en controleer en verander je licht met de MagGrid XL.

De MagMod XL producten zijn ontworpen met siliconenrubber van professionele kwaliteit en kunnen worden geplet, gekreukeld of samengeperst zodat ze in elke rugzak of cameratas passen. De constructie is zeer duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en gemaakt om de tand des tijds te doorstaan.

Ontworpen met gels in gedachten, is de Reflector XL het enige universeel aanpasbare flitsmodificatiesysteem waarmee je meerdere van kleur veranderende Dome Gels, MagGrid XL's om je flitser te regelen of de MagSphere XL om je flitser te verzachten en te verspreiden kunt toevoegen.

Het wordt standaard geleverd met een Bowens mount.

Kenmerken

  • Inklapbaar
  • Duurzaam
  • Universeel stroboscoopreflectorsysteem met snelle, gemakkelijke, magnetische bevestiging voor flitsers

In de doos

  • 1x MagSphere XL
  • 1x XL MagGrid 40
  • 1x XL Reflector
Specificaties
Merk MagMod
Soort studio accessoire Diffuser, Grid, Reflector
Flits Vatting Bowens
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over MagMod XL Starter Strobe Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice