MagMod Starter Flash Kit 2
MagMod Starter Flash Kit 2
109,00

MagMod Starter Flash Kit 2

109,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 36,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving MagMod Starter Flash Kit 2

De MagMod Starter Flash Kit 2 bestaat uit de MagGrip, MagSphere en de MagGrid. Met deze accessoires kun je al jouw aandacht richten op wat je het beste doet: het maken van geweldige en creatieve beelden!

MagMod MagGrip 2

De innovatieve MagGrip 2 is de magnetische basis voor het modulaire MagMod systeem voor reportageflitsers! De totale breedte van de MagGrip 2 op de flitser is met 30% gekrompen, waardoor hij aanvoelt alsof hij er bijna niet is!

Universele pasvorm

De gepatenteerde universele MagGrip past op bijna elke flitser met hot-shoe die ooit is gemaakt, inclusief de nieuwe flitsers met ronde kop.

MagMod MagSphere 2

Met de MagMod MagSphere 2 transformeer je het harde licht van de reportageflitser naar een omni-directionele lichtbron die heel zacht verspreid wordt. De magnetische bevestiging is sterk, veilig en snel te installeren.

MagMod MagGrid 2

De magnetische MagMod MagGrid 2 is een innovatieve grid voor reportageflitsers! Met het patroon van veertig graden kun je het flitslicht richten waar jij wilt doordat verstrooiing drastisch wordt verminderd.

Kenmerken

  • Starterset voor het modulaire MagMod systeem
  • Gemakkelijk te bevestigen en los te halen
  • Razendsnel en innovatief
  • Flexibel in gebruik

In de doos

  • MagMod MagGrip 2
  • MagMod MagSphere 2
  • MagMod MagGrid 2
Specificaties
Merk MagMod
Reportageflitser accessoire Diffusor, Grid
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over MagMod Starter Flash Kit 2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice