MagMod Professional Flash Kit 2
MagMod Professional Flash Kit 2
209,00

MagMod Professional Flash Kit 2

209,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 69,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving MagMod Professional Flash Kit 2

MagMod's Professional Flash Kit 2 heeft alles wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk epische beelden te maken. Controleer of verspreid het licht als een baas met een collectie van onze meest populaire modifiers en gels.

MagMod MagBounce 2

De MagBounce 2 is 30% lichter dan het origineel. Hoewel het misschien niet significant klinkt, zullen fotografen het verschil in gewicht en grootte direct uit de doos opmerken, vooral wanneer je fotografeert in dynamische omgevingen die on-camera flitsers vereisen, zoals bruiloften of evenementen. Het geeft een prachtig diffuus licht met brede flitsspreiding. De magnetische bevestiging is sterk, veilig en snel te installeren.

MagMod MagSphere 2

De MagSphere 2 is nu 40% lichter dan zijn voorganger. Dat klinkt misschien niet veelzeggend, maar fotografen zullen het verschil in gewicht en formaat direct merken, vooral als je fotografeert in dynamische omgevingen die flitsers op de camera vereisen, zoals bruiloften of evenementen. Het geeft een prachtig diffuus licht met brede flitsspreiding. De magnetische bevestiging is sterk, veilig en snel te installeren.

MagMod MagGrip 2

De totale breedte van de MagGrip 2 op de flitser is met 30% gekrompen, waardoor hij aanvoelt alsof hij er bijna niet is! Deze ogenschijnlijk kleine aanpassing helpt de flitser minder volumineus aan te voelen, terwijl toch het gemak en de snelheid behouden blijven van het o zo goede magnetische modulaire systeem waarmee MagMod pionierde. De MagGrip 2 werd ook geoptimaliseerd om nog naadlozer dan voorheen te werken met nieuwe flitsers met ronde koppen. Het reeds universele ontwerp is verbeterd en nu nog slanker voor nieuwere flitsmodellen.

Universele pasvorm

De gepatenteerde universele MagGrip past op bijna elke flitser met hot-shoe die ooit is gemaakt, inclusief de nieuwe flitsers met ronde kop.

MagMod MagGrid 2

MagMod's eenvoudige, gemakkelijke en snelle ontwerp is verbeterd met magnetische en subtiele maar belangrijke ontwerpwijzigingen die elke modifier gemakkelijker te gebruiken, sneller om mee te werken, en duurzamer maken na verloop van tijd. Simpel, elegant en tijdloos in één.

MagMod Pro Correction Gels Set

MagMod's nieuw ontworpen Pro Gels hebben nu ingebouwde magneten die het makkelijker dan ooit maken om de kleurtemperatuur of tint van je flitser te veranderen. Geen aparte gelhouder of gelsleuven meer nodig!

Dankzij MagMod's gepatenteerde magnetische, modulaire systeem is het stapelen van meerdere gels om uw flitser te bedienen bliksemsnel, en het toevoegen van roosters of diffusers geeft fotografen nog meer creatieve mogelijkheden. De set bevat: 1x ¼ CTO, 1x ½ CTO, 1x Full CTO, 1x ½ PlusGreen, 1x ½ CTB, 1x 8xND

Kenmerken

  • Gemakkelijk te bevestigen en los te halen
  • Razendsnel en innovatief
  • Flexibel in gebruik

In de doos

  • MagMod MagBounce 2
  • MagMod MagSphere 2
  • MagMod MagGrip 2
  • MagMod MagGrid 2
  • MagMod Pro Correction Gels Set
Specificaties
Merk MagMod
Reportageflitser accessoire Diffusor, Filters, Grid, Omnibounce
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over MagMod Professional Flash Kit 2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice