MagMod MagSphere 2
MagMod MagSphere 2
64,95

MagMod MagSphere 2

64,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 21,65 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving MagMod MagSphere 2

Met de MagMod MagSphere transformeer je het harde licht van jouw reportageflitser naar een omni-directionele lichtbron die heel zacht verspreid wordt. De MagSphere is vervaardigd van duurzaam siliconen rubber dat semi-transparant en flexibel is. Hij past in elke fototas! Je kunt deze kap als hoofdlicht of als een bouncekap gebruiken.

Een van de belangrijkste verbeteringen die met de MagMod 2 modifiers is geïntroduceerd, is de focus op maat- en gewichtsbesparing. Het MagMod ontwerpteam heeft prioriteit gegeven aan het verminderen van zoveel mogelijk gewicht zonder in te leveren op duurzaamheid, functie en esthetische vorm.

Verminderd gewicht.

De MagSphere 2 is nu 40% lichter dan zijn voorganger. Dat klinkt misschien niet veelzeggend, maar fotografen zullen het verschil in gewicht en formaat direct merken, vooral als je fotografeert in dynamische omgevingen die flitsers op de camera vereisen, zoals bruiloften of evenementen.

Het geeft een prachtig diffuus licht met brede flitsspreiding.

De magnetische bevestiging is sterk, veilig en snel te installeren.

In de doos

  • MagMod MagSphere 2
Specificaties
Merk MagMod
Reportageflitser accessoire Diffusor
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over MagMod MagSphere 2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Op 22 augustus 2022 stelde Gerard de vraag:
Pas de magmod ook op de rechthoekige flitser? Of is die alleen geschikt voor een flitser met ronde kop. Ik heb een yongnuo flitser

Antwoord van Cameraland:
Goedemiddag Gerard, bedankt voor je vraag en de Magmod adapter past zich aan aan de vorm van de flitskop en is universeel bruikbaar.

1 artikel(en)