MagMod MagSnoot
MagMod MagSnoot
64,95
64,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving MagMod MagSnoot

De inklapbare MagMod MagSnoot is de meest innovatieve snoot die u ooit hebt gezien! De MagSnoot voor reportageflitsers is razendsnel in lengte te verstellen en geeft u een maximale controle over het licht.

Sterk, maar flexibel

De snoot heeft vier standen en is gemakkelijk aan te passen. Hoe langer de snoot, hoe gerichter de lichtbundel is. Ideaal voor het maken van een spotlight of een haarlicht, zelfs in combinatie met kleurenfilters. Er is namelijk een gel-houder voor twee gels geïntegreerd in de snoot. Om de duurzaamheid te waarborgen is de MagSnoot vervaardigd van hoogwaardig siliconen rubber.

Optionele MagGrip nodig

De MagGrip is de magnetische basis voor het modulaire MagMod systeem voor reportageflitsers. Deze is snel en eenvoudig over de kop van uw flitser te plaatsen, en er net zo snel weer vanaf te halen. De MagMod MagSnoot kunt u in een oogwenk op de MagGrip bevestigen.

Specificaties
Merk MagMod
Reportageflitser accessoire Snoot
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over MagMod MagSnoot of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice