MagMod MagGrip 2
MagMod MagGrip 2
29,95
29,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving MagMod MagGrip 2

De innovatieve MagMod MagGrip 2 is de magnetische basis voor het modulaire MagMod systeem voor reportageflitsers! Geen gedoe meer met klittenband of zelfbedachte systemen. En nee, de magneten hebben absoluut geen invloed op de werking van de flitser en beschadigen deze niet. De twee supersterke magneten van de MagGrip zijn aan de voorkant niet zichtbaar.

Betrouwbaar en snel

Het MagMod systeem is universeel en de MagGrip 2 is vervaardigd van hoogwaardig siliconen rubber dat flexibel is. De MagGrip 2 is snel en eenvoudig over de kop van de flitser te plaatsen, en er net zo snel weer vanaf te halen. Trek de houder over de kop en duw hem iets naar beneden. De houder zit zo stevig vast dat deze er niet vanaf kan glijden. Dankzij MagMod kan je in een oogwenk een andere lichtvervormer op jouw flitser zetten!

Een van de belangrijkste verbeteringen die met de MagMod 2 modifiers is geïntroduceerd, is een focus op maat- en gewichtsbesparing. Het MagMod ontwerpteam gaf prioriteit aan het verminderen van zo veel mogelijk gewicht zonder in te boeten aan duurzaamheid, functie en esthetische vorm.

De totale breedte van de MagGrip 2 op de flitser is met 30% gekrompen, waardoor hij aanvoelt alsof hij er bijna niet is! Deze ogenschijnlijk kleine aanpassing helpt de flitser minder volumineus aan te voelen, terwijl toch het gemak en de snelheid behouden blijven van het o zo goede magnetische modulaire systeem waarmee MagMod pionierde. De MagGrip 2 werd ook geoptimaliseerd om nog naadlozer dan voorheen te werken met nieuwe flitsers met ronde koppen. Wij verbeterden het reeds universele ontwerp en maakten het nog slanker voor nieuwere flitsmodellen.

Universele pasvorm

De gepatenteerde universele MagGrip past op bijna elke flitser met hot-shoe die ooit is gemaakt, inclusief de nieuwe flitsers met ronde kop.

In de doos

  • MagMod Maggrip 2
Specificaties
Merk MagMod
Reportageflitser accessoire Flitsbeugel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over MagMod MagGrip 2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice