MagMod MagGrid 2
MagMod MagGrid 2
39,95
39,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving MagMod MagGrid 2

De magnetische MagMod MagGrid 2 is een innovatieve grid voor reportageflitsers. Met het patroon van veertig graden kun je het flitslicht richten waar jij wilt doordat verstrooiing drastisch wordt verminderd. Ook is de grid razendsnel in gebruik. MagMod's eenvoudige, gemakkelijke en snelle ontwerp is verbeterd met magnetische en subtiele maar belangrijke ontwerpwijzigingen die elke modifier gemakkelijker te gebruiken, sneller om mee te werken, en duurzamer maken na verloop van tijd. Simpel, elegant en tijdloos in één.

Een van de belangrijkste verbeteringen die met de MagMod 2 modifiers is geïntroduceerd, is de focus op maat- en gewichtsbesparing. MagMod heeft prioriteit gegeven aan het reduceren van zoveel mogelijk gewicht zonder in te leveren op duurzaamheid, functie en esthetische vorm.

Modulair systeem

Het modulaire ontwerp van het MagMod systeem zorgt ervoor dat deze lichtvervormer eenvoudig te gebruiken is met andere accessoires. U kunt meerdere grids of deze grid en een gel-houder op elkaar stapelen. Twee exemplaren van deze duurzame grids op elkaar leveren bijvoorbeeld een patroon van twintig graden op.

Optionele MagGrip nodig

De MagGrip is de magnetische basis voor het modulaire MagMod systeem voor reportageflitsers. Deze is snel en eenvoudig over de kop van uw flitser te plaatsen, en er net zo snel weer vanaf te halen. De MagMod MagSphere kunt u in een oogwenk op de MagGrip bevestigen.

Kenmerken

  • Voor MagMod Flash Modifier-systeem:
  • Verkleint de lichtstraal en regelt licht-spills
  • Grid met 40 graden hoek
  • Magnetische bevestiging

In de doos

  • MagMod Maggrid 2
Specificaties
Merk MagMod
Reportageflitser accessoire Grid
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over MagMod MagGrid 2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice