MagMod MagBounce 2
MagMod MagBounce 2
64,95

MagMod MagBounce 2

64,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 21,65 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving MagMod MagBounce 2

Om het licht van jouw reportageflitser meer te verspreiden en te verzachten kan je de MagMod MagBounce gebruiken! En dat zonder invloed op te hebben op de kracht van het licht. Feitelijk is dit een kleine softbox. De MagBounce is vervaardigd van duurzaam siliconen rubber en past daardoor in elke fototas. Door het ontwerp is het mogelijk om de bounce te gebruiken voor horizontaal en verticaal georiënteerde opnames.

MagMod MagBounce 2

Een van de belangrijkste verbeteringen die met de MagMod 2 modifiers is geïntroduceerd, is een focus op grootte- en gewichtsbesparing. Het MagMod ontwerpteam gaf prioriteit aan het verminderen van zoveel mogelijk gewicht zonder in te leveren op duurzaamheid, functie en esthetische vorm.

Verminderd gewicht

De MagBounce 2 is 30% lichter dan het origineel. Hoewel het misschien niet significant klinkt, zullen fotografen het verschil in gewicht en grootte direct uit de doos opmerken, vooral wanneer je fotografeert in dynamische omgevingen die on-camera flitsers vereisen, zoals bruiloften of evenementen.

Optionele MagGrip nodig

De MagGrip is de magnetische basis voor het modulaire MagMod systeem voor reportageflitsers. Deze is snel en eenvoudig over de kop van jouw flitser te plaatsen, en er net zo snel weer vanaf te halen. De MagMod MagBounce kan je in een oogwenk op de MagGrip bevestigen.

Kenmerken

  • Voor het modulaire MagMod systeem
  • Vervaardigd van duurzaam siliconen rubber
  • Zacht licht met een optimale verspreiding
  • Heeft geen invloed op de flitskracht
  • Zeer veelzijdig in te zetten
  • De magnetische bevestiging is sterk, veilig en snel te monteren.

In de doos

  • MagMod MagBounce 2
Specificaties
Merk MagMod
Reportageflitser accessoire Diffusor
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over MagMod MagBounce 2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice