Luna Optics LN-G3-B50 Digitale Nachtkijker 6-36x50 Gen-3
Luna Optics LN-G3-B50 Digitale Nachtkijker 6-36x50 Gen-3
1.599,00

Luna Optics LN-G3-B50 Digitale Nachtkijker 6-36x50 Gen-3

1.599,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 533,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 35,58 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Voor het exporteren c.q. overdragen van dit artikel naar landen buiten de Europese Unie heb je een vergunning nodig.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Luna Optics LN-G3-B50 Digitale Nachtkijker 6-36x50 Gen-3

De Luna Optics LN-G3-B50 is een binoculaire dag- en nachtkijker uit de 3de generatie van digitale nachtkijkers. De kijker heeft een 50mm lens en een optische 6x vergroting, die u met een digitale zoom tot 36x kunt vergroten. Met een state-of-the-art AMOLED-Q display, laser rangefinder, 16.1 megapixel (!) fotorecorder en een kijkafstand tot wel 600m in complete duisternis biedt de LN-G3-B50 prestaties die ongeëvenaard zijn in de markt.

Op welke manieren kan ik de omgeving 's nachts bekijken?

Welke kijkmodus u 's nachts gebruikt is afhankelijk van de omgeving waar u bent, wat u precies wilt zien en op welke afstand u wilt kijken. U hebt 's nachts de keuze uit maar liefst drie opties:

 • Night vision green: het bekende groene beeld voor algemene observaties 's nachts, bijvoorbeeld in het veld of in het bos. Als u zover mogelijk wilt kijken, kunt u het best deze modus gebruiken.
 • Black/White: een zwart-wit beeld voor wanneer u zoveel mogelijk contrast nodig hebt, bijvoorbeeld voor het aflezen van teksten of kentekens op auto's.
 • Amber: een nieuwe, unieke kleurenmodus die u een goudkleurig plaatje geeft. Deze modus kunt u gebruiken wanneer u veel details wilt zien én een hoog contrast wil hebben. Vooral geschikt in situaties waarin er enige vorm van restlicht aanwezig is (bijv. bij zonsopkomst).

Welke optie u ook kiest, vergeet 's nachts niet om de kleurfilters van beide objectieven af te halen, omdat deze infrarood- en omgevingslicht zullen tegenhouden.

Infraroodstraler en laser-afstandsmeter

Wanneer u zelf geen hand voor ogen meer ziet, dan pas komt de nachtkijker echt tot leven. De nachtkijker is namelijk voorzien van een krachtige infraroodstraler. Deze kunt u gebruiken wanneer er amper of helemaal geen licht aanwezig is, bijvoorbeeld in een afgelegen bos. De IR heeft een onzichtbare 850nm straal en de gloed is alleen van dichtbij zichtbaar. U kunt de infraroodstraal qua vermogen en qua hoek instellen.

Daarnaast heeft het apparaat ook een ingebouwde laser-rangefinder. Hiermee kunt de afstand meten tot objecten, dieren of personen. Wanneer u in de nachtkijker kijkt ziet u een 'dot'. Deze kunt u vervolgens op een object richten en de nachtkijker meet direct de afstand. De laser heeft een onzichtbare 905nm straal en een bereik van 10 tot wel 700m.

Wat kan ik overdag en in de schemering verwachten?

Overdag lijkt de LN-G3-B50 wel een 4K camera. Dit komt door de speciale 'dag-modus', het kleurenfilter en het AMOLED scherm. De kwaliteit die u met deze kijker overdag ziet, zult u bij geen enkele andere nachtkijker vinden. Dit betekent dus dat u het apparaat overdag kunt gebruiken als een digitale camera en als verrekijker. Ook in de schemering kunt u zeer lang met veel details zien. En wanneer het te donker wordt schakelt u over naar één van de nachtstanden, waarover u eerder al hebt kunnen lezen.

Unieke kwaliteit foto's en video's

Het apparaat legt foto's vast met een verbluffende resolutie van maar liefst 5360x3008 pixels (16.1MP) en neemt video's op in 1080p met 60fps. Deze worden opgeslagen op de 8GB microSD-kaart en kunt u met de microSD-stick overzetten naar uw computer of laptop. De kijker beschikt over EIS (Electronic Image Stabilization) om trillingen te compenseren en onscherpte te corrigeren. Wanneer u veel opnames wilt maken, adviseren wij een stevig statief te gebruiken. Deze vindt u bij de optionele accessoires.

De nachtkijker bedienen met uw smartphone

Via de gratis app 'Roadcam' kunt u de LN-G3-B50 bedienen met uw smartphone of tablet (voor Android en iOS). Zo kunt u bijvoorbeeld live beelden bekijken op uw smartphone. De kijker creëert zelf een Wi-fi signaal zodat u uw apparaat kunt verbinden.

Comfort en stroomvoorziening

De nachtverrekijker is binoculair, wat betekent dat u er met twee ogen doorheen kunt kijken. Hierdoor is het erg comfortabel - ook voor langdurig gebruik - omdat u niet continu één oog dicht hoeft te knijpen. U kunt het apparaat met de vier inbegrepen CR123A-batterijen tot wel 4-5 uur gebruiken. U kunt de kijker ook van continuvoeding voorzien door deze te verbinden met bijv. een powerbank of laptop (via meegeleverde UBS-C kabel).

Toepassing Luna Optics Binoculaire Nachtkijker LN-G3-B50

De nachtkijker is een onmisbare accessoire voor iedere veeleisende privé-gebruiker of professional, voor wie kwaliteit, kijkafstand en comfort cruciaal zijn. U kunt de kijker gebruiken voor natuurobservaties, bijvoorbeeld omdat u wilt zien wat er 's nachts in het bos loopt of omdat u onderzoek doet naar dieren. Maar het is ook een handig hulpmiddel voor navigatie, survival, jacht, beveiliging, reddingsoperaties of nachtfotografie. Omdat u deze nachtzicht-verrekijker ook probleemloos bij daglicht kunt gebruiken, kunt u het overdag dus als digitale camera of verrekijker gebruiken. Vanwege de 6 tot 36x variabele zoom is de kijker voornamelijk geschikt voor middellange tot zeer grote afstanden.

Levering:

 • 1x Digitale Binoculaire Dag- en Nachtkijker
 • 1x Opbergtas met draagriem
 • 1x Nekkoord
 • 1x Lensdoek
 • 1x Daglicht-kleurenfilter
 • 1x USB-C kabel
 • 1x 8GB MicroSD-kaart
 • 1x USB-stick 2.0 met MicroSD-kaart-adapter
 • 2x Objectiefdop
 • 4x CR123A-batterij (niet oplaadbaar)
 • 1x Handleiding
 • 1x Garantiekaart
 • 1x Full-color verpakking
Specificaties
Merk Luna Optics
Soort Nachtkijker
Lengte 190 mm
Hoogte 76 mm
Breedte 126 mm
Gewicht 980 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Statiefaansluiting
Opties Afstandsmeter
Vergroting min (x) 36
Vergroting max (x) 36
Lensdiameter (mm) 50
Uittredepupil (mm) 1.38
Schemergetal 42.43
Verrekijker gebruik Vogelobservatie, Safari en natuur, Watersport, Bos en schemering
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Luna Optics LN-G3-B50 Digitale Nachtkijker 6-36x50 Gen-3 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice