Lume Cube Snoot Light Modifier
Lume Cube Snoot Light Modifier
15,95

Lume Cube Snoot Light Modifier

15,95

Tijdelijk niet leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube Snoot Light Modifier

Lume Cube Snoot Light Modifier

Met de Lume Cube Snoot is het eindelijk mogelijk om het licht van je Lume Cube te 'vormen'! Deze Snoot wordt met magneetjes op de Light-House of het Modi Frame van Lume Cube bevestigd om de richting, de grootte en de vorm van je lichtbundel aan te passen. Met de snoot vorm je de lichtbundel in een cilinder, zonder dat er licht verloren gaat. Zo kun je op een creatieve en nieuwe manier foto- en videobeelden vastleggen!

Ideaal voor portret-, macro- en productfotografie

De snoot is ontworpen voor content creators die de richting en de vorm van hun verlichting willen kunnen aanpassen. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je je bezighoudt met macrofotografie, productfotografie, portretfotografie of bijvoorbeeld speelgoedfotografie (toy photography). Om de lichtbundel smaller te maken, breng je de snoot dichter naar je onderwerp. Of zet de Snoot juist verder weg voor een bredere bundel licht. De diameter aan de voorkant is 2 centimeter. De snoot kwan zowel bovenop de camera als off-camera worden gebruikt, samen met de Lume Cube. Hij is geschikt om te bevestigen op de 'gewone' Lume Cube, niet op de Lume Cube Air.

Let op: het Modiframe (of de Light-House) wordt NIET meegeleverd!

Specificaties
Merk Lume Cube
Soort studio accessoire Snoot
Grid meegeleverd Nee
Grid mogelijk Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube Snoot Light Modifier of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice