Lume Cube Panel GO Bi-Color LED met balhoofd
Lume Cube Panel GO Bi-Color LED met balhoofd
139,00

Lume Cube Panel GO Bi-Color LED met balhoofd

139,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 46,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube Panel GO Bi-Color LED met balhoofd

De Lume Cube Panel GO Bi-Color LED is een fraai vormgegeven professionele en draagbare lichtbron voor wie extra licht nodig heeft bij het maken van video’s, foto’s of videovergaderingen. Door het slanke en compacte design past deze smartphone formaat lichtbron simpelweg in je broekzak. De 112 Bi-color LED’s maken het mogelijk om de kleurtemperatuur zelf in te stellen. Met deze krachtige led-paneel je zit nooit meer tijdens je vlog of videovergadering in het donker.

De instelmogelijkheden van de BI-color Leds

Het led-paneel kun je met precisie instellen om het licht te optimaliseren voor jouw foto’s of videocontent. Dit is ook een ideale lichtbron om jezelf beter uit te lichten tijdens te het houden van videovergaderingen. Met de gebruiksvriendelijke plus- en min draaischijf aan de zijkant stel je de kleurtemperatuur en helderheid van het LED-paneel in. In stapjes van 5% verhoog je de kleurtemperatuur van 3200° tot 5600° Kelvin en met dezelfde knopjes stel je de helderheid van de LED in. Het wisselen van instellingopties gaat door middel van het eenmaal indrukken van de powerknop.

De helderheid en soft diffuser

Op het intuïtieve LCD-scherm op de achterkant zie je niet alleen informatie over de kleurtemperatuur en helderheid, het geeft tevens direct informatie over hoe lang de LED bij de ingestelde helderheid meegaat. De batterij gaat ongeveer 16 uur mee bij een helderheid van 1%, en 1,3 uur op 100%. Om jezelf uit te lichten is meestal 1% tot 10% helderheid voldoende. Opladen gaat door middel met de bijgeleverde USB-C kabel. De batterijcapaciteit van de Panel Go is 2470 mAh.

Bij het LED-paneel zit een soft diffuser van flexibel siliconen die je over de LED-lamp heen kunt plaatsen. Met de diffuser verspreid je het LED-licht waardoor het licht zachter wordt, dit voorkomt harde slagschaduw te voorkomen.

Mini balhoofd

De Panel GO heeft een ¼-inch schroefgat aan zowel de lange als de korte kant. Met de bijgeleverde mini balhoofd met cold shoe adapter monteer je het LED-paneel direct bovenop je camera. Of je kunt het LED-paneel op een statief plaatsen met de ¼” schroefdraad aansluiting aan de onderkant van de cold shoe.

Lume Cube: De kleine, lichtgevende krachtpatser

Lume Cube is in 2014 begonnen als een Kickstarter project en sindsdien gevestigd in San Diego. De bedenkers van Lume Cube zagen dat niet alleen professionele fotografen, maar ook Gopro filmers, extreme sporters en smartphonefotografen vaak behoefte hebben aan meer licht bij hun foto- en video-opnames. Daarom ontwikkelde Lume Cube een extreem compact en lichtgewicht, maar zeer sterke lichtbron in de vorm van een kubus. Bij Lume Cube hebben ze hart voor de natuur. Daarom worden er in samenwerking met WeForest via de #care4cubes campagne voor elke 100 dollar die uitgegeven wordt op hun website, twee bomen geplant in gebieden waar de natuur dreigt te verdwijnen.

Specificaties
Merk Lume Cube
Aansluitingen USB-C
Diepte 0.8cm
Lengte 12.2
Verlichtingshoek vast of variabel Vast
Type licht categorie Continu licht op camera
Kleurtemperatuur max (K) 5600
Kleurtemperatuur min (K) 3200
CRI 96
Dimming range max (%) 100
Dimming range min (%) 1
Lux 1050
Stroomvoorziening Accu (eigen type), Netstroom, USB
Meegeleverde licht producten Balhoofd, Continu lamp
Soort lamp Paneel
Lichtbron LED
Netspanning (Volt) 230
Bevestiging 1/4", 3/8'', Hotshoe
Gewicht 125gram
Breedte 12.2
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube Panel GO Bi-Color LED met balhoofd of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice