Lume Cube CTO Gel Pack voor Light-House - 2 stuks
Lume Cube CTO Gel Pack voor Light-House - 2 stuks
29,00

Lume Cube CTO Gel Pack voor Light-House - 2 stuks

29,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube CTO Gel Pack voor Light-House - 2 stuks

Lume Cube CTO Gel Pack Oranje - 2 stuks

De CTO Gel Pack Oranje is de ideale manier om de kleurtemperatuur van je Lume Cube snel aan te passen. Hierdoor kun je het licht aanpassen aan huiskamerverlichting of zelfs het licht van een kampvuur! De CTO Gel Pack Oranje Kit bestaat uit vier oranjefilters met elk een verschillende sterkte.

Een Lume Cube levert standaard neutraalwit licht. Prima voor de meeste onderwerpen en situaties, maar soms wil je de kleurtemperatuur van het licht van je Lume Cube aanpassen. Huiskamerlicht bijvoorbeeld heeft een lagere kleurtemperatuur waardoor het in feite oranje is. Je corrigeert dit snel met deze filterset, die je in combinatie met de optionele Light House gebruikt.

Veelzijdig

Je plaatst de magnetische filters eenvoudig aan de voorkant van de optionele Light House. Er zijn vier verschillende en je kunt ze eventueel combineren voor het meeste effect, dat kan ook met de andere optioneel verkrijgbare  filters. De filters zijn in samenwerking met de fabrikant van de fameuze Lee-filters ontwikkeld, met de kwaliteit en levensduur zit het dus wel goed!


Lume Cube waterdichte flits en videolamp

Een klein vierkant blokje met een krachtige LED-lamp voor extra licht waar je maar wilt. De Lume Cube is 's werelds eerste technisch geavanceerde externe flitser en videolamp ineen. Lume Cubes zijn bedoeld voor gebruik met alle mogelijke opnameapparatuur zoals smartphones, camera's en action cams zoals GoPro. Een heel simpel idee, en briljant in zijn eenvoud.

Licht voor GoPro, smartphone en dslr

Een Lume Cube is een met siliconen bekleed vierkant blokje van 3,8 x 3,8 cm dat je kunt gebruiken als externe lichtbron voor je smartphone, je camera, je GoPro of willekeurig welke andere action cam. De Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht en je kunt hem gebruiken als videolamp of als flitser. Met zijn ingebouwde optische sensor kun je de Lume Cube bovendien gebruiken als slave flitser in combinatie met een losse systeemflitser. Je bedient de functies van de Lume Cube met een iPhone of Android smartphone via de speciale app.

Ingenieuze videolamp en flitser

Ook al is de Lume Cube heel klein, technisch zit deze flitser en videolamp heel ingenieus in elkaar. De Lume Cube levert op vol vermogen maar liefst 1500 Lumen aan verlichting en je kunt het vermogen dimmen van 1500 naar 0 Lumen. Je belichting is dus altijd perfect. De kleurtemperatuur van de LED is 6000° kelvin, wat mooi helder wit licht oplevert. Je kunt de Lume Cube in ongeveer 1,5 uur weer opladen met de meegeleverde USB-kabel. De Lume Cube is bovendien waterdicht tot maar liefst 30 meter diepte, waardoor je hem ook perfect kunt gebruiken met een GoPro tijdens het surfen of duiken.

Haal alles uit de Lume Cube met de App!

Je bedient een Lume Cube heel simpel via Bluetooth met de speciale app. Die is er zowel voor Apple iOS als voor Android. De app is ontworpen om voor iedereen bruikbaar te zijn. Of je nou een doorgewinterde videofilmer bent die zijn GoPro door en door kent, of geheel nieuw in de wereld van de fotografie met een smartphone; met de Lume Cube app wordt het gebruik van een flitser of videolamp een peulenschil. Het is mogelijk om met de app tot maar liefst 5 Lume Cubes tegelijk aan te sturen en de helderheid van de videolamp, de flitsduur en de rode-ogen reductie te regelen voor iedere afzonderlijke Lume Cube. En dan maakt het niet uit of dat er eentje is of vijf stuks!

Waarom Lume Cube?

Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de smartphones en action cams als de GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professionele spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Kenmerken Lume Cube
  • Altijd licht bij de hand voor het maken van foto's en video's;
  • Compacte en krachtige LED-lamp voor smartphones, action cams, drones en camera's;
  • Waterdicht, dimbaar, draadloos en zeer sterk;
  • Aan te sturen via Bluetooth, ook te gebruiken als slave flitser;
  • Geen zware apparatuur meer meesjouwen bij fotograferen in het donker.
Over Lume Cube

Het jonge bedrijf Lume Cube is gevestigd in San Diego, Californië. Zoals meer Amerikaanse ondernemingen die zich bezighouden met accessoires voor GoPro's en smartphones is ook Lume Cube een startup die voorkomt uit een slim idee van een paar mensen met als passie surfen en reizen. Kickstarter zorgde in november 2014 voor de aftrap van Lume Cube nadat de oprichters van mening waren dat er behoefte was aan een supercompacte flitser en videolamp om altijd en overal bij je te hebben.

Specificaties
Merk Lume Cube
Hoogte 3,8 cm
Breedte 3,8 cm
Gewicht 30 gram
Reportageflitser accessoire Filters
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube CTO Gel Pack voor Light-House - 2 stuks of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice