Lume Cube Creative Lighting Kit voor Smartphones
Lume Cube Creative Lighting Kit voor Smartphones
119,20

Lume Cube Creative Lighting Kit voor Smartphones

119,20

Tijdelijk niet leverbaar

Of 39,73 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube Creative Lighting Kit voor Smartphones

Lume Cube Creative Lighting Kit voor Smartphones

De Creative Lighting Kit van Lume Cube bevat alles wat je nodig hebt om professionele content te maken met je iPhone. De kit bestaat uit de waterproof, heldere Lume Cube LED-kubus die zo klein is dat hij in je zak past. Daarnaast bevat de kit een Modification Frame met 2 LEE diffusors, twee oranje gels, een Diffusion Bulb en een smartphone clip. Of je nu foto's of video's wilt maken, een vlog opneemt of de perfecte selfie wilt maken, met deze kit heb je alles bij de hand wat je nodig hebt!

Eenvoudig te bevestigen accessoires

De gels en diffusors van Lume Cube zijn supersnel en gemakkelijk te bevestigen en weer los te halen, zodat je snel kunt wisselen wanneer je dat wil. De Modification Frames klik je op de Lume Cubes. Deze zijn uitgerust met magneetjes, evenals alle diffusors en gels. Met deze magneetjes klik je de modifiers en gels snel op het Modification frame. Door het gebruik van de magneetjes zijn de modifiers en gels bovendien te stapelen, zodat je bijvoorbeeld ook je licht tegelijk kunt kleuren én vormen.

Licht voor je smartphone, GoPro én dslr

Een Lume Cube is een met siliconen bekleed vierkant blokje van 4 x 4 x 4 cm dat je kunt gebruiken als externe lichtbron voor je smartphone, je digitale (slr-)camera, je GoPro of willekeurig welke andere action cam. De Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht en je kunt hem gebruiken als videolamp of als flitser. Met zijn ingebouwde optische sensor kun je de Lume Cube bovendien gebruiken als slave flitser in combinatie met een losse systeemflitser. Je bedient de functies van de Lume Cube met een iPhone of Android smartphone via de speciale app.


Waarom Lume Cube?

Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de iPhone, Android smartphones en GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professional spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Lume Cube: De kleine, lichtgevende krachtpatser

Lume Cube is in 2014 begonnen als een Kickstarter project en sindsdien gevestigd in San Diego. De bedenkers van Lume Cube zagen dat niet alleen professionele fotografen, maar ook Gopro filmers, extreme sporters en smartphonefotografen vaak behoefte hebben aan meer licht bij hun foto- en video-opnames. Daarom ontwikkelde Lume Cube een extreem compact en lichtgewicht, maar zeer sterke lichtbron in de vorm van een kubus. Bij Lume Cube hebben ze hart voor de natuur. Daarom worden er in samenwerking met WeForest via de #care4cubes campagne voor elke 100 dollar die uitgegeven wordt op hun website, twee bomen geplant in gebieden waar de natuur dreigt te verdwijnen.

Specificaties
Merk Lume Cube
Aansluitingen Mini USB
Diepte 4
Lengte 4
Verlichtingshoek (graden) 60
Verlichtingshoek vast of variabel Vast
Type licht categorie Continu licht op camera
Kleurtemperatuur max (K) 6000
Kleurtemperatuur min (K) 6000
CRI 85
Dimming range max (%) 100
Dimming range min (%) 0
Stroomvoorziening Accu (eigen type), USB
Soort lamp Lamp
Afstandsbediening Wifi
Lichtbron LED
Bevestiging 1/4"
Breedte 4 cm
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube Creative Lighting Kit voor Smartphones of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice