Lume Cube Broadcast verlichtingskit
Lume Cube Broadcast verlichtingskit
149,00

Lume Cube Broadcast verlichtingskit

149,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 49,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube Broadcast verlichtingskit

De Lume Cube Broadcast kit is een professionele verlichtingskit om jezelf beter uit te lichten tijdens het streamen, videobellen, vergaderen of tijdens het opnemen van video’s. Deze kit is essentieel voor situaties met onvoldoende verlichting, maar is ook handig om het terugkaatsende licht van je beeldscherm op je gezicht beter uit te vlakken. Zo voorkom je een wisselende intensiteit van licht je gezicht tijdens het veranderen van tabblad of presentatiesheet. De broadcast kit van Lume Cube bestaat uit een Lume Cube Panel GO, een telescopisch tafelstatief, een Suction Cup Mount en een USB-C oplaadkabel.

Panel GO Bi-Color

De Lume Cube Panel GO Bi-Color LED is een professionele draagbare lichtbron. Door het slanke en compacte design past deze smartphone formaat lichtbron simpelweg in je broekzak. De 112 Bi-color LED’s maken het mogelijk om de kleurtemperatuur zelf in te stellen. Met de gebruiksvriendelijke plus- en min draaischijf aan de zijkant stel je zowel de kleurtemperatuur als de helderheid van het LED-paneel in. In stapjes van 5% verhoog je de kleurtemperatuur van 3200° tot 5600° Kelvin en met dezelfde knopjes stel je de helderheid van de LED in. Het wisselen van instellingopties gaat door middel van het eenmaal indrukken van de powerknop.

De helderheid en soft diffuser van led-paneel

Op het intuïtieve LCD-scherm op de achterkant zie je niet alleen informatie over de kleurtemperatuur en helderheid, het geeft tevens direct informatie over hoe lang de LED bij de ingestelde helderheid meegaat. De batterij gaat ongeveer 16 uur mee bij een helderheid van 1%, en 1,3 uur op 100%. Om jezelf uit te lichten is meestal 1% tot 10% helderheid voldoende. Opladen gaat door middel met de bijgeleverde USB-C kabel. De batterijcapaciteit van de Panel Go is 2470 mAh. Bij het LED-paneel zit een soft diffuser van flexibel siliconen die je over de LED-lamp heen kunt plaatsen. Met de diffuser verspreid je het LED-licht waardoor het licht zachter wordt, dit voorkomt harde slagschaduw te voorkomen.

Telescopisch tafelstatief met draaikop

De Panel GO plaats je op het telescopische tafelstatief dat verstelbaar is van 30 tot 76 centimeter. De kogelkop kun je in elke richting bijdraaien zodat je altijd de perfecte hoek voor het licht vindt. Met de uitklapbare driepoot zet je hem makkelijk en stabiel neer op tafel of op je bureau. De hoogte van de middenzuil kun je instellen zodat je van recht van voren wordt belicht. Je kunt dit statief eventueel ook als selfiestick gebruiken.

Suction Cup Mount – stevige zuipnap

Als er geen oppervlakte beschikbaar is om het tafelstatief op te zetten kun je de Suction Cup Mount gebruiken. De stevige zuipnap zorgt ervoor dat je de Panel GO op gladdere oppervlakken kunt bevestigen, zoals de achterkant van bijvoorbeeld je laptop. Zet de zuignap op het oppervlak, draai deze vervolgens aan en hij is klaar om de Panel GO er op te plaatsen voor gebruik. Het kopje is kantelbaar en 360 graden te draaien waardoor je de Panel altijd in de juiste hoek en positie kunt instellen, zodat je altijd perfect wordt uitgelicht.

Lume Cube: De kleine, lichtgevende krachtpatser

Lume Cube is in 2014 begonnen als een Kickstarter project en sindsdien gevestigd in San Diego. De bedenkers van Lume Cube zagen dat niet alleen professionele fotografen, maar ook Gopro filmers, extreme sporters en smartphonefotografen vaak behoefte hebben aan meer licht bij hun foto- en video-opnames. Daarom ontwikkelde Lume Cube een extreem compact en lichtgewicht, maar zeer sterke lichtbron in de vorm van een kubus. Bij Lume Cube hebben ze hart voor de natuur. Daarom worden er in samenwerking met WeForest via de #care4cubes campagne voor elke 100 dollar die uitgegeven wordt op hun website, twee bomen geplant in gebieden waar de natuur dreigt te verdwijnen.

Specificaties
Merk Lume Cube
Aansluitingen USB-C
Diepte 0.8cm
Lengte 12.2
Verlichtingshoek vast of variabel Vast
Type licht categorie Continu licht (studio)
Kleurtemperatuur max (K) 5600
Kleurtemperatuur min (K) 3200
CRI 96
Dimming range max (%) 1
Dimming range min (%) 100
Lux 1050
Stroomvoorziening Accu (eigen type), Netstroom, USB
Meegeleverde licht producten Continu lamp, Statief
Lichtbron LED
Netspanning (Volt) 230
Bevestiging 1/4"
Gewicht 125gram
Breedte 12.2
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube Broadcast verlichtingskit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice