Lexar Professional Dual-Slot USB 3.2 Gen 2 Type-C Card Reader (CFexpress Type A, SD)
Lexar Professional Dual-Slot USB 3.2 Gen 2 Type-C Card Reader (CFexpress Type A, SD)
79,99

Lexar Professional Dual-Slot USB 3.2 Gen 2 Type-C Card Reader (CFexpress Type A, SD)

79,99

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 26,66 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lexar Professional Dual-Slot USB 3.2 Gen 2 Type-C Card Reader (CFexpress Type A, SD)

Met zijn compacte en draagbare ontwerp is de Lexar Professional Dual-Slot USB 3.2 Gen 2 Type-C-kaartlezer voor creatieve professionals die onderweg zijn. Het metalen oppervlak is slijtvast. Door gebruik te maken van de USB 3.2 Gen 2 Type-C-standaard, ondersteunt de lezer gegevensoverdrachtsnelheden tot 10 Gb/s voor het snel overzetten van foto's en video's met hoge resolutie. Er is een slot voor CFexpress Type A-kaarten en een apart slot voor SD-kaarten.


Deze lezer is geoptimaliseerd voor Lexar CFexpress Type A geheugenkaarten en SD-mediakaarten. Content creators kunnen een efficiënte workflow tot stand brengen bij het overbrengen van foto- en video-inhoud met een hoge resolutie. Met USB 3.2 Gen 2-ondersteuning ondersteunt deze lezer de snelle 10 Gb/s-overdrachten met USB Type-C, waardoor het gemakkelijk is om grote bestanden en 8K-video's binnen enkele seconden over te zetten.

Deze lezer heeft een lichtgewicht ontwerp waarmee je hem gemakkelijk in jouw zak of tas kunt plaatsen, waardoor hij ideaal is om jouw gegevens onderweg over te dragen. En met het metalen oppervlak, dat bestand is tegen slijtage, is de lezer even duurzaam als stijlvol. Alle productontwerpen van Lexar ondergaan uitgebreide tests in de Lexar Quality Labs om prestaties, kwaliteit, compatibiliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

Specificaties
Merk Lexar
Geheugenkaart Geheugenkaartlezer
Aansluitingen USB 3.2
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lexar Professional Dual-Slot USB 3.2 Gen 2 Type-C Card Reader (CFexpress Type A, SD) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice