Lexar MicroSD Reader USB 3.2
Lexar MicroSD Reader USB 3.2
19,99

Lexar MicroSD Reader USB 3.2

19,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lexar MicroSD Reader USB 3.2

De microSD-kaartlezer van Lexar heeft een compact, draagbaar ontwerp voor degenen die onderweg zijn en maakt gebruik van de 5 Gb/s USB 3.2 Gen 1-standaard, zodat gebruikers snel foto's en video's van hun mobiele telefoon, actiecamera, of drone kunnen halen met snelheden tot 170 MB/s. Gebouwd met ondersteuning voor de UHS-I-bus en microSD-, microSDHC- en microSDXC-media, wordt jouw workflow tot 10x sneller dan met USB 2.0, zodat je sneller content kunt maken. Deze kaartlezer heeft een mannelijke USB Type-A-interface die rechtstreeks op jouw systeem kan worden aangesloten.

Snel overzetten met USB 3.2 Gen 1-snelheden

De Lexar microSD-kaartlezer maakt gebruik van USB 3.2 Gen 1-technologie voor snelle overdracht, met lees-/schrijfsnelheden tot 170 MB/s waarmee je snel en eenvoudig jouw favoriete content van uw mobiele telefoon, actiecamera of drone kunt overbrengen, zodat je hoef niet te wachten tot je weer kunt doen waar je van houdt.

Compact en draagbaar ontwerp met push-to-play-slot

Met een elegant, stijlvol en minimalistisch ontwerp dat lijkt op de rest van de Lexar-lezersfamilie, is deze lezer compact en draagbaar voor gebruiksgemak, zelfs onderweg. Het is ook ontworpen met een push-to-play-slot, dus je kunt eenvoudig jouw kaart er in drukken om de kaart te plaatsen en vervolgens indrukken om deze weer te verwijderen.

Specificaties
Merk Lexar
Geheugenkaart Geheugenkaartlezer
Aansluitingen USB 3.2
UHS type UHS-I
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lexar MicroSD Reader USB 3.2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice