Lexar CFexpress Pro Type B Diamond Series 512GB - 1900MB/s
Lexar CFexpress Pro Type B Diamond Series 512GB - 1900MB/s
563,95

Lexar CFexpress Pro Type B Diamond Series 512GB - 1900MB/s

563,95

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 187,98 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,55 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lexar CFexpress Pro Type B Diamond Series 512GB - 1900MB/s

De Lexar Professional CFexpress Type B Diamond 512GB is een baanbrekende geheugenkaart die is ontworpen voor professionele fotografen en videografen die topprestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid vereisen. Met zijn indrukwekkende opslagcapaciteit van 512GB en moderne CFexpress-technologie biedt deze geheugenkaart een opmerkelijke snelheid en capaciteit om te voldoen aan de meest veeleisende opnamebehoeften voor bijvoorbeeld RAW 8K video.


De CFexpress Type B Diamond 512GB is voorzien van een state-of-the-art architectuur die een ultrasnelle gegevensoverdracht mogelijk maakt. Met leessnelheden tot wel 1900 MB/s en schrijfsnelheden tot wel 1700 MB/s kun snel foto's maken in burst-modus, 8K-video's vastleggen en probleemloos werken met RAW-bestanden en andere grote mediabestanden. Deze ongelooflijke snelheid maakt het mogelijk om jouw workflow te versnellen en kostbare tijd te besparen, waardoor jetijd kunt besteden aan het vastleggen van de perfecte opname.

Bovendien zorgt de CFexpress Type B Diamond 512GB voor een betrouwbare prestatie, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Met een robuuste constructie en geavanceerde technologieën zoals gegevensbescherming tegen stroomuitval en een ingebouwde temperatuurbewaking, kun je erop vertrouwen dat jouw waardevolle gegevens veilig zijn, zelfs onder extreme omstandigheden. Of je nu werkt in extreme hitte, kou of vochtigheid, deze geheugenkaart blijft consistent presteren en levert uitstekende resultaten.

De Lexar Professional CFexpress Type B Diamond 512GB is ontworpen met het oog op duurzaamheid. De geheugenkaart is schokbestendig en bestand tegen trillingen, waardoor jouw gegevens beschermd blijven tijdens het transport en in ruwe omgevingen. Daarnaast is hij ook bestand tegen röntgenstraling, wat betekent dat jouw gegevens veilig blijven tijdens luchthavencontroles en andere beveiligingsscans.

Deze geheugenkaart is compatibel met een breed scala aan apparaten die CFexpress ondersteunen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor professionals die werken met high-end camera's, camcorders en andere CFexpress-compatibele apparaten. Of je nu een fotojournalist, een filmmaker of een avontuurlijke fotograaf bent, de Lexar Professional CFexpress Type B Diamond 512GB biedt de prestaties en betrouwbaarheid die je nodig hebt om jouw creatieve visie vast te leggen.

Specificaties
Merk Lexar
Geheugenkaart CFexpress Type-B
Opslagcapaciteit (GB) 512 GB
Schrijfsnelheid (MB/s) 1700
Leessnelheid (MB/s) 1900
Geschikt voor soort video 4K, 8K, Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lexar CFexpress Pro Type B Diamond Series 512GB - 1900MB/s of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice