Lexar CFexpress Pro Type B Diamond Series 128GB - 1900MBS
Lexar CFexpress Pro Type B Diamond Series 128GB - 1900MBS
289,00

Lexar CFexpress Pro Type B Diamond Series 128GB - 1900MBS

289,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 96,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,43 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lexar CFexpress Pro Type B Diamond Series 128GB - 1900MBS

Van het veld tot de postproductie, de 128 GB professionele CFexpress Type B-geheugenkaart (DIAMOND-serie) van Lexar is ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele filmmakers en content creators. Deze kaart levert leessnelheden tot 1900 MB/sec, schrijfsnelheden tot 1700 MB/sec en minimale aanhoudende schrijfsnelheden die niet onder de 1600 MB/s dalen, waardoor je vloeiende, onbewerkte 8K, 6K, 4K en meer kunt vastleggen. Bovendien voldoet het aan de VGP-400 videoklasse-standaard, die schrijfsnelheden van ten minste 400 MB/s garandeert.

Deze kaart is ontworpen om gebruik te maken van de mogelijkheden van cinecamera's, systeemcamera's en DSLR's van de volgende generatie en maakt gebruik van de PCI Express 3.0 x2- en NVMe-protocollen voor snelle prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het is bestand tegen schokken en trillingen, evenals temperaturen van -10 tot 70° C.

Versnel jouw workflow drastisch

Dankzij de snelle prestaties van de CFexpress Type B-kaart (DIAMOND-serie) kan je snel en efficiënt inhoud vastleggen en overzetten. En met een leessnelheid van maximaal 1900 MB/s, voltooi je de bewerking snel en versnel je jouw workflow drastisch van begin tot eind.

Ondersteunt vloeiende 8K-videoprestaties

Met PCIe Gen 3 x2 en NVMe high-speed protocollen, leg je met gemak de hoogste kwaliteit raw, ProRes en 8K video vast. En met een schrijfsnelheid tot 1700 MB/sec zorgt deze kaart voor naadloze en duurzame prestaties wanneer inhoud naar de kaart wordt geschreven. Deze kaart ondersteunt ook de VPG 400-specificatie voor video van professionele kwaliteit. Dit betekent dat de kaart is getest en gegarandeerd voor professionele video-opnamestreams met een gegarandeerde minimumschrijfsnelheid van 400 MB/s voor compatibele hostapparaten en opnamemedia.

Achterwaarts compatibel met XQD-camera's

Voor extra veelzijdigheid is deze Lexar Professional CFexpress Type B-kaart (DIAMOND-serie) achterwaarts compatibel met geselecteerde XQD-camera's, waardoor bestaande apparaten de volgende generatie prestaties kunnen leveren.

Leg avontuur vast met ultieme duurzaamheid

Deze Lexar Professional CFexpress Type B-kaart (DIAMOND-serie) is gebouwd met de robuuste duurzaamheid die je nodig hebt om zelfs in de zwaarste omstandigheden op te nemen. De kaarten zijn schok- en trillingsbestendig en bestand tegen extreme temperaturen. Voor extra gemoedsrust wordt de kaart gedekt door een beperkte levenslange garantie.

Specificaties
Merk Lexar
Geheugenkaart CFexpress Type-B
Opslagcapaciteit (GB) 128 GB
Schrijfsnelheid (MB/s) 1700
Leessnelheid (MB/s) 1900
Geschikt voor soort video 4K, 8K, Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lexar CFexpress Pro Type B Diamond Series 128GB - 1900MBS of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice