Leofoto Video head VT-10 60mm
Leofoto Video head VT-10 60mm
179,00

Leofoto Video head VT-10 60mm

179,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 59,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Video head VT-10 60mm

Leofoto VT-10 videokop

De professionele Leofoto VT-10 statiefkop is speciaal ontwikkeld voor moderne videofilmers die een hoogwaardige, vloeistofgedempte videokop wensen met een relatief laag gewicht. Deze statiefkop is gemaakt van aluminium en omdat de basisplaat is voorzien van een apart handvat kun je hem ook "uit de losse pols" gebruiken voor actiebeelden. Ideaal voor vloggers en gebruikers van action cams.

Hoogwaardige vloeistofgedempte statiefkop

Met de Leofoto VT-10 statiefkop heb je als gebruiker hoogwaardige vloeistofgedempte videokop in handen. Letterlijk, want het unieke aan deze vloeistofkop is dat hij dankzij de losse, 60mm brede basisplaat uitneembaar is. Leofoto heeft een handvat aangebracht aan de onderzijde van die basisplaat zodat je de VT-10 ook "uit de losse pols" kunt gebruiken voor dynamische beelden. Je kunt maximaal 3 kilo aan gebalanceerd gewicht kwijt op deze videokop, en in combinatie met het relatief lage gewicht van slechts 2 kilo is dit een ideale videokop voor gebruik met dslr-camera's en action cams. De maximale belastbaarheid is 6 kilo dus ook een professionele videocamera is statisch bruikbaar op deze videokop.

Lange bedieningsarm

De Leofoto VT-10 is gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium voor een grote duurzaamheid en heeft twee ingebouwde waterpassen. De lange bedieningsarm van de met vloeistof gevulde VT-10 videokop maakt rustige en vloeiende volgbewegingen mogelijk tijdens het filmen. Daarbij worden schokkerige beelden voorkomen door de vloeistofdemping van de kop. Door de vergrendelingshendel te ontkoppelen kan de kop maximaal 90° naar voren kantelen en 75° naar achteren. Bovendien kan de kop 360°om zijn as draaien. De mate van frictie is instelbaar met een grote draaiknop waardoor je altijd de regie in handen houdt. Dankzij het professionele snelkoppelingsplaatje met dubbele videopin en rubberen anti-slip bekleding zet je razendsnel je foto- of videocamera perfect symmetrisch op deze statiefkop.

Specificaties
Merk Leofoto
Maximaal draagvermogen (kg) 6
Eigen gewicht statiefkop (kg) 2.00
Type statiefkop Videohoofd
Statiefopties algemeen Voor video
Statiefopties balhoofd Instelbare frictie, Nivelleerbasis, Vloeistof gevuld
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Video head VT-10 60mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice