Leofoto Urban LX-225CT + XB-32Q
Leofoto Urban LX-225CT + XB-32Q
299,00

Leofoto Urban LX-225CT + XB-32Q

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Urban LX-225CT + XB-32Q

Leofoto Urban LX-225CT + XB-32Q

De Leofoto Urban LX-225CT + XB32Q is een stabiel en lichtgewicht statief. Een balhoofd en een middenkolom met twee secties horen ook bij dit pakket. De componenten zijn met hoge kwaliteit gefabriceerd in 10-laags carbon en speciaal luchtvaartaluminium. Het is in het bijzonder ontworpen voor camera's zonder CSC-spiegel, medium DSLR, micro 4/3 camera's en andere vergelijkbare lichtgewicht modellen.

Het statief heeft een middenkolom van twee secties en kan ingevouwen worden tot een lengte van 325 mm. Deze set bevat het XB32Q balhoofd met frictiecontrole en onafhankelijke vergrendelingsmogelijkheden. Verder is het balhoofd heel soepel te verstellen. Het maximale draagvermogen van het balhoofd is maximaal 15 kg (maar het statief kan niet meer dan 6 kg dragen).

Lengte

Het heeft een minimale afmeting van 32,5 cm gevouwen met de balhoofd. Dit kan indien nodig worden verwijderd door een basis van 4 cm te laten met een 3/8 schroefuitgang. Het statief heeft een draagvermogen van maximaal 6 kg en een maximale hoogte van 137 cm. Dit is wanneer de twee secties van de middenkolom zijn uitgevouwen.

Zeer compact

De vijfdelige poten zijn gemaakt van 10-laags carbon en geven het een grote sterkte en robuustheid aan het gewicht van 1118 gram. Daarnaast bevat het een korte middenkolom die om is te wisselen voor een middenkolom met een dubbele lengte - dit krijg je er standaard bij. Verder heeft het een 1/4" input zodat je een ​​contragewicht kunt plaatsen.

Draairingen en eenvoudige reiniging

Het vastzetten van de statiefpoten gaat snel door de easy-grip, rubberen twist-lock draaringen. Met een enkele draai van de pols vergrendel je de lengte een statiefpoot.

Elke sectie is onafhankelijk in te stellen qua lengte. Verder kun je de statiefpoten in drie verschillende hoekposities instellen, waaronder de mogelijkheid om op grondniveau te fotograferen. Aan het einde van de poten zijn er rubber doppen die afneembaar zijn door een 1/4"schroef. Verder is er nieuw systeem voor eenvoudige reiniging van de secties. Zo houd je het statief gemakkelijk schoon - als nieuw!

Ten slotte is er een bevestigingsoptie aan de zijkant van het statief. Plaats bijvoorbeeld gemakkelijk articulating arms, monitoren en andere accessoires.

Specificaties
Merk Leofoto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 32.5
Maximale hoogte (cm) 137
Ingevouwen lengte (cm) 32.5
Eigen gewicht statief (kg) 1.118
Maximaal draagvermogen (kg) 6
Aantal pootsecties 5
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties algemeen Inkortbare middenzuil, Statieftas inbegrepen, Uitneembare middenzuil
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd Arca-swiss compatibel, Gradenschaal, Instelbare frictie, Quick release, Waterpas kop
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.298
Draagvermogen (kg) 15
Model aanduiding statiefkop XB32Q
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat Arca-Swiss
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Urban LX-225CT + XB-32Q of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice