Leofoto SF-01 Arca-Swiss voet voor Sony lens
Leofoto SF-01 Arca-Swiss voet voor Sony lens
109,00

Leofoto SF-01 Arca-Swiss voet voor Sony lens

109,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 36,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto SF-01 Arca-Swiss voet voor Sony lens

De Leofoto SF-01 lensvoet is een verbeterde versie van de statiefgondel voor de Sony 70-200gm FE70-200mm F2.8 GM en de Sony FE100-400 f/4.5-5.6 GM OSS lens. De voet is vervaardigd van duurzaam en sterk aluminium en is Arca-Swiss compatibel. Met deze voet is het niet meer nodig om een snelkoppelingsplaatje onder de statiefgondel te plaatsen. Door de complete Sony voet te vervangen met de Leofoto voet reduceer je tevens het gewicht van de constructie en behoud je het lage profiel. De Sony voet is eenvoudig te vervangen door deze sterke aluminium Leofoto voet die uitstekende stabiliteit voor je lens biedt. Met de grijze draaiknop zet je de voet stevig vast op de lens.

Extra mogelijkheden van de Arca-Swiss compatibele Sony lensvoet

In de voet zit een ¼-inch en een 3/8-inch schroefgat zoals die ook in de Sony voet zitten. Daarnaast heeft de voet ook een Leofoto Quick Detatch (QD) Socket om een Leofoto Quick Release draagriem aan te bevestigen. Hierdoor kun je de stevige cameradraagriem direct aan je lensvoet bevestigen.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Overige
Type statiefaccessoire/onderdeel Lens support
Statiefaansluiting 1/4", 3/8"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat Arca-Swiss
Geschikt voor merk Sony
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto SF-01 Arca-Swiss voet voor Sony lens of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice