Leofoto S4 Zeiss RF (model 2018) adapter for BC-03
Leofoto S4 Zeiss RF (model 2018) adapter for BC-03
38,00

Leofoto S4 Zeiss RF (model 2018) adapter for BC-03

38,00

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto S4 Zeiss RF (model 2018) adapter for BC-03

De Leofoto S4 verrekijker adapter is een praktische adapter om een Zeis RF verrekijker in combinatie met een Leofoto BC-03 Mount op een statief te kunnen plaatsen. Doordat je de kijker niet vast hoeft te houden is de verrekijker vrij van trillingen. De los verkrijgbare BC-03 heeft een voet met dovetail groeven zet je eenvoudig vast op elke Arca-Swiss compatibele statiefkop. Deze adapter is geschikt voor de Zeiss RF (model 2018) verrekijkers.

Gebruik maken van de QR-adapter

De S4 QR-adapter monteer op de verrekijker. Dit kan door middel van de ¼-inch schroefgat aan de voorkant van de verrekijker. Na het plaatsen van het QR-adapter in de ronde opening van de voet, zet je hem met de grijskleurige draaiknop vast. De adapter zit nu stevig vast en houd je verrekijker veilig tijdens het kijken. Enkel door op de knop, die gemarkeerd is met het woord ‘push’, te drukken komt de QR-adapter weer los.

Specificaties
Merk Leofoto
Geschikt voor merk Zeiss
Type verrekijker accessoire Statiefadapter
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto S4 Zeiss RF (model 2018) adapter for BC-03 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice