Leofoto S2 Swarovski slc adapter for BC-03
Leofoto S2 Swarovski slc adapter for BC-03
18,00

Leofoto S2 Swarovski slc adapter for BC-03

18,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto S2 Swarovski slc adapter for BC-03

De Leofoto S2 verrekijker adapter is een praktische adapter om een Swarovski SLC verrekijker in combinatie met een Leofoto BC-03 Mount op een statief te kunnen plaatsen. Doordat je de kijker niet vast hoeft te houden is de verrekijker vrij van trillingen. De los verkrijgbare BC-03 heeft een voet met dovetail groeven zet je eenvoudig vast op elke Arca-Swiss compatibele statiefkop. Deze adapter is geschikt voor de volgende verrekijkers: Swarovski slc 8x42 Razor, 10x42 Razor, 10x50 Razor, 12x50 Razor, 15x56 Kaibab, 18x56 Kaibab en 20x56 Kaibab.

Gebruik maken van de QR-adapter

De S2 QR-adapter monteer je op de verrekijker. Dit kan door middel van de ¼-inch schroefgat aan de voorkant van de verrekijker. Na het plaatsen van het QR-adapter in de ronde opening van de voet, zet je hem met de grijskleurige draaiknop vast. De adapter zit nu stevig vast en houd je verrekijker veilig tijdens het kijken. Enkel door op de knop, die gemarkeerd is met het woord ‘push’, te drukken komt de QR-adapter weer los.

Specificaties
Merk Leofoto
Geschikt voor merk Swarovski
Type verrekijker accessoire Statiefadapter
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto S2 Swarovski slc adapter for BC-03 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice