Leofoto QP-70N
Leofoto QP-70N
20,00
20,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto QP-70N

Dankzij de professionele Leofoto QP-70N Arca-Swiss snelkoppelingsplaat zet je razendsnel een camera muurvast op een balhoofd of een statiefkop. De degelijke Leofoto QP-70N Arca-Swiss snelkoppelingsplaat is 70mm lang en 38mm breed. De dikte is 10mm en het plaatje weegt slechts 46 gram. Je schroeft het heel eenvoudig onder je camera met behulp van de 1/4-inch statiefschroef.

Snelkoppelingsplaat van aluminium

De universele Leofoto QP-70N Arca-Swis snelkoppelingsplaat is CNC gefreesd uit zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium en uitgehold waar mogelijk om gewicht te besparen. Daardoor is deze snelkoppelingsplaat zeer sterk en duurzaam maar ook licht van gewicht. Dankzij de lengte van 70mm is het maximaal te vergrendelen in de "klauwen" van iedere Arca-Swiss snelkoppeling. Ideaal voor het veilig monteren van je camera op een statiefkop. De Leofoto QP-70N snelkoppelingsplaat wordt standaard meegeleverd met onder andere de LH-40 en CB-46 balhoofden.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel Snelkoppeling
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat QP-70N
Geschikt voor merk Universeel
Lengte 70 mm
Breedte 38 mm
Hoogte 10 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto QP-70N of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice