Leofoto Pocket Mini Tripod MT-01 + Ballhead LH-25 Wood
Leofoto Pocket Mini Tripod MT-01 + Ballhead LH-25 Wood
95,00

Leofoto Pocket Mini Tripod MT-01 + Ballhead LH-25 Wood

95,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Pocket Mini Tripod MT-01 + Ballhead LH-25 Wood

Leofoto MT-01 met LH-25 Mini table tripod kit Wood

De houtkleurige Leofoto MT-01 + LH-25 kit Wood bestaat uit het Leofoto MT-01 ministatief en de LH-25 statiefkop. Beide onderdelen van dit statief zijn uitgevoerd in een lichte houtkleur voor een grote mate van onopvallendheid bij gebruik in het veld. Dit ultracompacte maar tegelijkertijd beresterke ministatiefje biedt maximaal gebruiksgemak en kan toch een enorm gewicht aan. Deze hoogwaardige aluminium statiefcombinatie weegt namelijk slechts 340 gram inclusief balhoofd en kan maar liefst 25 kilo dragen. Lekker allround, superdegelijk en toch compact om mee te nemen!

Licht en sterk statief

Het Leofoto MT-01 ministatief is gemaakt van hoogwaardig, gehard vliegtuigaluminium en heeft een zwart geanodiseerde body, waardoor je verzekerd bent van een zeer sterk maar tegelijkertijd licht statief. De minimale werkhoogte met statiefkop is 114 centimeter en ingeklapt meet dit ministatiefje slechts 22 centimeter inclusief kop, waardoor het probleemloos in iedere fototas past. Het draagvermogen van het Leofoto MT-01 ministatief is zonder balhoofd een zeer indrukwekkende 25 kilo als je de poten helemaal uitklapt en de camera direct op het statief schroeft met behulp van de 1/4-inch statiefschroef. De statiefpootjes zijn afgewerkt met een houtkleurige finish waardoor het statief volledig opgaat in zijn omgeving. De pootjes zijn voorzien van rubber voetjes voor maximale grip op iedere ondergrond. Daarmee is dit een echte kleine krachtpatser die geschikt is voor gebruik met de meest uiteenlopende camera/lenscombinaties.

Compacte LH-25 statiefkop

Het ultracompacte maar oersterke Leofoto LH-25 balhoofd wordt meegeleverd in de kit met het MT-01 ministatief. Dit kleine balhoofdje is slechts 6,7 centimeter hoog en gemaakt van zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium voor een grote duurzaamheid. Dankzij het professionele PU-25 Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje zet je razendsnel je camera op deze statiefkop. Met de verstelvleugel aan de zijkant van de kop bedien je de horizontale verstelling van de gehele kop, die 360 graden rond kan draaien. Dankzij de inkeping onder de kogel kun je razendsnel switchen van landscape- naar portrait mode! Dit doe je eenvoudig door de vleugel naar voren te trekken en de positie aan te passen. Met behulp van de gradenschaal op de statiefplaat is de LH-25 zeer precies te positioneren.Het draagvermogen van deze statiefkop is 10 kilo en het balhoofdje weegt zelf slechts 172 gram.

Specificaties
Merk Leofoto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 11.4
Maximale hoogte (cm) 22
Ingevouwen lengte (cm) 22
Eigen gewicht statief (kg) 0.34
Maximaal draagvermogen (kg) 25
Aantal pootsecties 1
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Instelbare frictie, Quick release
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Statiefaansluiting 1/4"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Pocket Mini Tripod MT-01 + Ballhead LH-25 Wood of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice