Leofoto PG-1 Gimbal Head schommelkop in camouflage
Leofoto PG-1 Gimbal Head schommelkop in camouflage
739,00

Leofoto PG-1 Gimbal Head schommelkop in camouflage

739,00

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 246,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 16,44 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto PG-1 Gimbal Head schommelkop in camouflage

De Leofoto PG-1 statiefkop is een oerdegelijke, maar lichtgewicht schommelkop. Met een schommelkop kun je een zwaar tele-objectief eenvoudig in balans houden, maar toch snel een bewegend object volgen. Zeker wanneer je zo'n gimbal head op een degelijk statief bevestigt. Deze schommelkop is uitgevoerd in camouflage kleuren.

Statiefkop met L-vormige panningarm

De Leofoto PG-1 Gimbal Head biedt een enorme vrijheid om je camera exact zo op een statief te positioneren als jij dat wilt. Deze unieke statiefkop is geschikt voor gebruik op alle Leofoto statieven en ook voor gebruik op andere merken statieven met een 3/8-inch statiefschroef. De Leofoto PG-1 is opgebouwd uit een L-vormige horizontale panningarm op een gradenschijf met 0-360 graden markeringen en een vrij bewegende, verticale kantelarm met eveneens een gradenverdeling zodat je de camera met objectief exact op het juiste balanspunt kunt monteren. Je kunt de camerahouder muurvast vergrendelen met de sterke clipvergrendeling. De ingebouwde waterpas helpt bij het exact horizontaal zetten van je statief.

Schommelkop met Arca-Swiss snelkoppeling

De Leofoto PG-1 heeft een handige universele Arca-Swiss snelkoppeling, zodat elke Arca-Swiss compatible snelkoppelingsplaat erop bevestigd kan worden. Standaard wordt er een 100mm lange plaat meegeleverd. Met de robuuste bedieningsknoppen vergrendel je in een handomdraai de cameracombinatie op de snelkoppeling. Of je nu een lange of een korte lensplaat gebruikt, dankzij de gradenschaal op de snelkoppeling is het mogelijk om altijd precies de juiste balans te vinden. De Leofoto PG-1 heeft een breedte van 76mm, een lengte van 200mm en een hoogte van 245mm, maar heeft door de "skeletstructuur" een laag gewicht van slechts 1 kilo. Het draaggewicht is een indrukwekkende 25 kilo!

Schommelkop, swing head of gimbal head

Een schommelkop, ook wel swing head of gimbal head genoemd, is ontworpen om volledige bewegingsvrijheid te bieden. De statiefkop ondersteunt een combinatie van camera en objectief op hun natuurlijke balanceerpunt waardoor ze niet ongewild kantelen. In feite hang je de fotocamera met (tele)objectief in een schommelende beugel, vandaar de naam schommelkop. Een Leofoto PG-1 gimbal head of schommelkop is ideaal voor sportfotografen, natuurfotografen en wildlife fotografen. De 'swing arm' beweegt soepel, waardoor je eenvoudig de juiste balans kunt vinden.

Specificaties
Merk Leofoto
Maximaal draagvermogen (kg) 25
Eigen gewicht statiefkop (kg) 1
Type statiefkop Gimbalhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Gradenschaal, Instelbare frictie, Waterpas kop
Statiefaansluiting 3/8"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat Arca-Swiss
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto PG-1 Gimbal Head schommelkop in camouflage of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice