Leofoto Manba LV-323C + BV-10
Leofoto Manba LV-323C + BV-10
599,00

Leofoto Manba LV-323C + BV-10

599,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 199,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 13,33 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

LEOFOTO STATIEVEN 10 JAAR GARANTIE

Profiteer van 10 jaar garantie op alle statieven en monopods van Leofoto!
Klik hier voor meer informatie over deze garantieservice

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Manba LV-323C + BV-10

De LV-323C is een 10-laags carbon fiber statief met een draagvermogen van wel 15 kg. Zonder hoofd is dit statief in hoogte verstelbaar tussen 12 en 165 centimeter. Ingeklapt is het statief slechts 57 cm en er zijn 3 pootsecties, deze zijn verstelbaar met clips. De LV-323C heeft een nivillerende middenkolom voor enorme flexibiliteit in het gebruik van het statief, je kunt dit ook gebruiken om het statief waterpas te houden door een gewicht aan de onderkant van de kolom te hangen.

De LV-323C kan op 3 hoeken worden vastgeklikt, 23°, 55° en 85°, maar kan ook helemaal vlak op de grond liggen als je de middenkolom verwijdert. Het statief komt ook met een korte middenkolom en een handige draagtas voor makkelijk vervoer.

Leofoto BV-10 videokop

De hoogwaardige, professionele Leofoto BV-10 statiefkop is CNC gefreesd uit vliegtuigaluminium voor een maximale sterkte in combinatie met een laag gewicht en zwart geanodiseerd voor een hoge duurzaamheid. Leofoto heeft deze statiefkop speciaal ontwikkeld voor veeleisende videofilmers die een professionele videokop met een laag gewicht nodig hebben en geen compromis in kwaliteit willen.

Videokop van lichtgewicht vliegtuigaluminium
Omdat Leofoto de BV-10 CNC gefreesd heeft uit zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium is deze vloeistofgedempte videokop uiterst licht van gewicht. Met slechts 760 gram en een belastbaarheid tot maximaal 8 kilo statisch gewicht is dit een ideale kop voor bijvoorbeeld vogelspotters en natuurfilmers. Het gebalanceerde draagvermogen is 4 kilo, wat betekent dat je vrijwel alle spottingscopes, dslr- en videocamera's kunt gebruiken op de BV-10. De kop heeft twee ingebouwde waterpassen om hem gemakkelijk horizontaal te kunnen zetten en een lekker lange snelkoppelingsplaat met videopin om je camera of spotting scope perfect uit te kunnen lijnen.

Lange bedieningsarm
De lange bedieningsarm van de BV-10 videokop maakt rustige en vloeiende volgbewegingen mogelijk. Daarbij worden schokkerige beelden voorkomen door de vloeistofdemping van de kop. Leofoto heeft aandacht besteed aan de details, want de arm is bekleed met zacht rubber foam om koude handen te voorkomen bij natuurwerkers. De vloeistofkop kan maximaal 90° naar voren kantelen en 75° naar achteren. Bovendien kan de BV-10 video kop 360°om zijn as draaien, waarbij de fijne gradenschaal op de 60mm brede basisplaat panoramawerk gemakkelijk maakt. De mate van frictie is instelbaar met een grote draaiknop waardoor je altijd de regie in handen houdt.

Specificaties
Merk Leofoto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 22
Maximale hoogte (cm) 176
Ingevouwen lengte (cm) 67
Eigen gewicht statief (kg) 2.4
Maximaal draagvermogen (kg) 6
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 4
Verstelmechanisme Clips
Statiefopties algemeen Nivelleerbasis, Omkeerbare middenzuil, Statieftas inbegrepen, Voor video
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Videohoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Instelbare frictie
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.76
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Statiefaansluiting 1/4", 3/8"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Manba LV-323C + BV-10 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice