Leofoto LS-365C Ranger statief met PG-1 schommelkop
Leofoto LS-365C Ranger statief met PG-1 schommelkop
960,20

Leofoto LS-365C Ranger statief met PG-1 schommelkop

960,20

Binnenkort beschikbaar.

Of 320,07 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 31,85 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto LS-365C Ranger statief met PG-1 schommelkop

De Leofoto LS-365C met PG-1 schommelkop behoort tot de grotere statieven uit de Ranger Serie. De Ranger LS-365C statief met PG-1 schommelkop is ideaal voor sportfotografen, natuurfotografen en wildlife fotografen. De 'swing arm' beweegt soepel, waardoor je eenvoudig de juiste balans kunt vinden. Door het gebruik van carbon en slimme geperforeerde draagarmen weegt deze combinatie van statief met schommelkop slechts 2,77 kilogram.

De Leofoto Ranger Serie

De Ranger Serie van Leofoto kenmerkt zich door een ongekende veelzijdigheid. En met een Ranger statief heb je direct alles in huis om aan de slag te gaan: een stevig carbon statief, een veelzijdig en degelijk balhoofd en de nodige accessoires. Omdat de poten in 3 hoeken verstelbaar zijn, kunnen alle Ranger statieven laag bij de grond gebruikt worden. Dit maakt ze ook uitermate geschikt voor macrofotografie! De Leofoto Ranger statieven zijn net als alle andere Leofoto statieven gemaakt van 10-laags carbon. Dit maakt de statieven licht in gewicht en extreem stevig en duurzaam. Zó stevig en duurzaam, dat er maar liefst 10 jaar garantie op zit!

Het allround Ranger LS-365C statief

Het LS-365C statief is dankzij het lichte gewicht van 1,77 kilogram een fijne reisgenoot. En zal je in de uitgestrekte natuur niet teleurstellen. Omdat de poten voorzien zijn van het Twist-Lock systeem, is het statief razendsnel in en uit te klappen. De meegeleverde spike voetjes schroef je eenvoudig onder het statief wanneer je wilt werken op een zachtere ondergrond. Aan de zijkant en onderkant van het statiefbody vind je schroefdraad om bijvoorbeeld accessoire armen, of een zandzak voor extra stabiliteit te bevestigen.

PG-1 Gimbal Head schommelkop

De Leofoto PG-1 statiefkop is een degelijke, maar lichtgewicht schommelkop. Met een schommelkop kun je een zwaar tele-objectief eenvoudig in balans houden, maar toch snel een bewegend object volgen. De Leofoto PG-1 is gemaakt van gefreesd vliegtuigaluminium en weegt slechts 1 kilo dankzij de slimme geperforeerde draagarmen. Toch kan deze robuuste schommelkop cameracombinaties tot maar liefst 25 kilo dragen. De Leofoto PG-1 heeft een handige universele Arca-Swiss snelkoppeling, zodat elke Arca-Swiss compatible snelkoppelingsplaat erop bevestigd kan worden. Bij de sommelkop zit een lensplaat van 100mm. Je kunt de camerahouder vergrendelen met de sterke clipvergrendeling. De ingebouwde waterpas helpt bij het exact horizontaal zetten van je statief.

Specificaties
Merk Leofoto
Minimale hoogte (cm) 8
Maximale hoogte (cm) 152
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 152
Ingevouwen lengte (cm) 48
Eigen gewicht statief (kg) 1.77
Maximaal draagvermogen (kg) 20
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 5
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Gimbalhoofd
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Statiefaansluiting 3/8"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto LS-365C Ranger statief met PG-1 schommelkop of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice